• LIFE&STYLE

    Αλίσα Μιλάνο: Σε τροχαίο ενεπλάκη η ηθοποιός – Υπέστη έμφραγμα ο οδηγός

    • NewsRoom

    Αλίσα Μιλάνο


    Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη η Αλίσα Μιλάνο, το πρωί της Τρίτης, σε λεωφόρο του Λος Άντζελες.

    Η 48χρονη Ιταλοαμερικανίδα ηθοποιός επέβαινε στη θέση του συνοδηγού, όταν ο θείος της, Μιτς, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο, υπέστη έμφραγμα και λιποθύμησε με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να τρακάρει με άλλο αμάξι στη λεωφόρο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, η Αλίσα Μιλάνο έδρασε γρήγορα και πάτησε με τα χέρια της το φρένο προκειμένου να σταματήσει το αυτοκίνητο. Στη συνέχεια και μέχρι να φτάσουν στο σημείο διασώστες, έκανε ΚΑΡΠΑ/CPR στον θείο της.

    Η ηθοποιός είναι καλά στην υγεία της και δεν υπέστη τραυματισμούς, ωστόσο, ο θείος της διακομίστηκε σε νοσοκομείο, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται «ιδιαίτερα κρίσιμη».

    Μερικές ώρες αργότερα, η διάσημη πρωταγωνίστρια των σειρών «Who’s the Boss», «Charmed» και πιο πρόσφατα «Insatiable», έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Twitter, όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή και έγραψε αναφερόμενη στο τροχαίο, αλλά και γενικότερα:

    «Πρέπει όλοι να εκμεταλλευόμαστε κάθε ευκαιρία για να προστατεύουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε. Εμβολιαστείτε. Φορέστε μάσκες. Κλειδώστε τα όπλα σας. Μάθετε CPR. Μικρές, λογικές πράξεις. Δεν είναι δύσκολο να φροντίζει ο ένας τον άλλον, αλλά είναι σημαντικό».

    Δείτε το tweet της Αλίσα Μιλάνο:

    Διαβάστε επίσης:

    Πυροβολισμοί έξω από το σπίτι της Αλίσα Μιλάνο – Τι συνέβη

    Σοκάρει η Αλίσα Μιλάνο: Πέφτουν τα μαλλιά της από τον κορονοϊό – Δείτε video

    Στο πλευρό της Μπρίτνεϊ Σπίαρς η Ντρου Μπάριμορ



    ΣΧΟΛΙΑ