• LIFE&STYLE

    Πυροβολισμοί έξω από το σπίτι της Αλίσα Μιλάνο – Τι συνέβη

    • NewsRoom

    Αλίσα Μιλάνο


    Ένα παράξενο περιστατικό συνέβη στην κλειστή κοινότητα του Μπελ Κάνιον, στο Λος Άντζελες, όπου ζει η Αλίσα Μιλάνο με την οικογένειά της, και πυροδότησε την κινητοποίηση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

    Δημοσίευμα της Daily Mail μεταδίδει ότι η γνωστή ηθοποιός κάλεσε την αστυνομία στο σπίτι της, όταν άκουσε πυροβολισμούς έξω από την οικία της. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν 7 αστυνομικά οχήματα, ένα ελικόπτερο και μια ομάδα της Πυροσβεστικής.

    Έπειτα από 3 ώρες αναζήτησης του υπόπτου, ο οποίος σύμφωνα με την περιγραφή ήταν ένας 40χρονος άνδρας με μαύρα ρούχα, η έρευνα αποδείχτηκε άκαρπη. Ωστόσο, σύμφωνα με πηγή της Daily Mail, λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι ο «ένοχος» ήταν ένας έφηβος, ο οποίος έριχνε με αεροβόλο σφαίρες σε σκίουρους.

    Το δημοσίευμα διέψευσε εν μέρει η Αλίσα Μιλάνο, μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter, όπου διευκρίνισε πως δεν ήταν εκείνη που ειδοποίησε την αστυνομία. Αντίθετα, ήταν μια γειτόνισσα, η οποία είδε έναν άνδρα με όπλο κοντά στο σπίτι της ηθοποιού.

    Σύμφωνα με τη Μιλάνο, ένας άνδρας, ο οποίος ταίριαζε στην περιγραφή, κάλεσε αργότερα την αστυνομία και δήλωσε πως εκείνος νωρίτερα είχε βγει έξω με ένα αεροβόλο και κυνηγούσε σκίουρους, ζήτησε συγγνώμη και το θέμα έληξε εκεί.

    Από την πλευρά της, η ηθοποιός, η οποία τον προηγούμενο μήνα μίλησε για την εμπειρία της με τον κορονοϊό, ευχαρίστησε δημόσια τους αστυνομικούς που προστάτευσαν εκείνη και την οικογένειά της, ενώ σχολίασε πως δέχεται επίθεση από τον ακροδεξιό Τύπο και τα τρολ, που αποφάσισαν να την στοχοποιήσουν για ακόμα μία φορά, με αφορμή το γεγονός.

    Υπενθυμίζεται ότι η Αλίσα Μιλάνο υποστηρίζει ενεργά τον υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ,  Τζο Μπάιντεν, ενώ δήλωσε υπέρ του κινήματος «Defund the police», που στόχο έχει την αναδιάρθρωση της αστυνομίας, μετά τις δολοφονίες Αφροαμερικανών από άσπρους αστυνομικούς.

    Με αφορμή το περιστατικό στο σπίτι της, κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και ανασκεύασαν τα γεγονότα, ενώ την κατέκριναν για το ότι ενώ ζητά να αλλάξει η αστυνομία, σε δύσκολες στιγμές στρέφεται προς εκείνη για βοήθεια.

    Ακολουθεί η ανάρτηση της Αλίσα Μιλάνο:

    «Το πρωί της Κυριακής και ενώ όλοι ετοιμαζόμασταν να δούμε το παιχνίδι των Giants, η γειτόνισσά μας είδε ‘έναν μαυροφορεμένο άνδρα να περπατάει στα δέντρα ανάμεσα στα σπίτια μας με ένα όπλο’. Εφόσον πρόκειται για ένα σπάνιο θέαμα στα μέρη μας, η γειτόνισσα όπως είναι λογικό αναστατώθηκε και κάλεσε την αστυνομία.

    Τότε λάβαμε μια κλήση που μας ενημέρωνε για το περιστατικό και ότι είχαν σταλεί αστυνομικοί. Ο άνδρας μου στη συνέχεια πήρε τηλέφωνο την αστυνομία για να μάθει πότε θα έφταναν στο σημείο. Ενώ βρισκόταν στη γραμμή, έφτασαν.

    Οι αστυνομικοί ήταν εκπληκτικοί και έκαναν εμένα και την οικογένειά μου να νιώσουμε ασφάλεια όσο μέναμε προστατευμένοι μέσα, μέχρι να μάθουμε τι γίνεται.

    Αφού έψαξαν στο δάσος για αρκετή ώρα, ένας άνδρας που ταίριαζε στην περιγραφή κάλεσε την αστυνομία και δήλωσε πως κυνηγούσε σκίουρους στην περιοχή και ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε.

    Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γενναίους άνδρες και γυναίκες που ήρθαν να προστατεύσουν και να υπηρετήσουν τη γειτονιά μας».



    ΣΧΟΛΙΑ