• LIFE&STYLE

    Μπάγια Αντωνοπούλου: Αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από την εκπομπή του Παπαδάκη

    • NewsRoom
    αντωνοπουλου_παπαδακης

    Γιώργος Παπαδάκης και Μπάγια Αντωνοπούλου


    Παρελθόν από το «Καλημέρα Ελλάδα» και τον ΑΝΤ1 αποτελεί η Μπάγια Αντωνοπούλου. Όπως έγινε γνωστό την περασμένη εβδομάδα, η δημοσιογράφος που εμφανιζόταν τα τελευταία χρόνια στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, είχε έναν διαπληκτισμό μαζί του που την ώθησε στο να αποχωρήσει εντελώς από την εκπομπή. Παρά τις αρχικές φήμες που κυκλοφόρησαν και ήθελαν την Μπάγια Αντωνοπούλου να παραμένει στο σταθμό και να μετακομίζει σε ψυχαγωγικό πρόγραμμα, τελικά η δημοσιογράφος απολύθηκε.

    Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα Δε Γίνεται», η δημοσιογράφος αποκάλυψε τι συνέβη.

    «Υπήρξε μία ένταση η οποία με ώθησε σε αυτή την απόφαση να αποχωρήσω από το Καλημέρα Ελλάδα. Όλοι έχουμε τα όριά μας, τα δικά μου όρια ήταν μέχρι εκείνο το σημείο και θεώρησα ότι θα ήταν καλύτερο για εμένα και την εξέλιξή μου από δω και πέρα να αποχωρήσω από την εκπομπή. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν έμαθα πολλά από το Καλημέρα Ελλάδα, ότι δεν ευχαριστώ τον Γιώργο γι’αυτά που μου προσέφερε. Αυτό είναι προφανές και είναι κάτι που δεν μπορώ να το ξεχάσω.

    Λειτουργώ σαν επαγγελματίας και δέχομαι τις εντάσεις σε όλες τις δουλειές που έχω κάνει μέχρι τώρα στο βαθμό που έχω βάλει τα όρια για τον εαυτό μου, για την αξιοπρέπειά μου. Υπήρξε ένταση κι αποχώρησα να αποχωρήσω. Εντάσεις από εντάσεις διαφέρουν. Δεν θέλω να εκθέσω κανέναν άνθρωπο με τον οποίο έχω συνεργαστεί. Δεν θα ήθελα να πιστεύω ότι στοχοποιήθηκα για κάποιο λόγο, οπότε δεν μπορώ να στο απαντήσω», δήλωσε η ίδια.

    Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, αν πιστεύει πως υπήρχε κάποιο σχέδιο πίσω από όλα αυτά, απαντά:

    «Δεν θα ήθελα να πιστεύω ότι συνέβη για κάποιο λόγο. Αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν πρέπει να ερωτηθώ εγώ. Δεν θέλω να πιστεύω κάτι τέτοιο. Πιστεύω ότι κάποιες φορές και μέσα στις ανθρώπινες σχέσεις συμβαίνουν. Βέβαια εγώ ήμουν σε αυτή την εκπομπή αρκετά χρόνια και μπορώ να σου πω ότι δεν περίμενα να φύγω έτσι, αλλά τελικά η ζωή είναι απρόβλεπτη. Τα πράγματα εξελίχθηκαν έτσι.

    Αποχώρησα από την εκπομπή, παραιτήθηκα από την εκπομπή. Κάναμε μετά κάποιες συζητήσεις με το σταθμό, δεν καταφέραμε να βρούμε μια κοινή πορεία πλεύσης και έτσι έληξε η συνεργασία μου με τον ΑΝΤ1», υποστήριξε σχετικά με το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 που ακολούθησε στη συνέχεια παρά τα σενάρια που υπήρχαν για απορρόφηση της σε άλλο project του σταθμού.

    Όσο για το αν υπήρξε επικοινωνία με τον Γιώργο Παπαδάκη, η ίδια ανέφερε στη συνέντευξη ότι «Επικοινωνήσαμε μετά με τον Γιώργο Παπαδάκη για το αν θα παραμείνω στην εκπομπή ή όχι και το συζητήσαμε, του είπα εγώ ότι δεν θέλω να επιστρέψω και από τότε δεν μιλήσαμε ξανά. Με ρώτησε τι έχω σκοπό να κάνω. Το τι ήθελε αυτός δεν το γνωρίζω, ούτε μπορώ να απαντάω για κάποιον άλλον. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε: “Ποια είναι η απόφαση σου τελικά” και του είπα ότι η απόφαση μου είναι να μην επιστρέψω στην εκπομπή. Δεν θέλω να πιστεύω ότι κάποιος εμπόδισε τον σταθμό να με αξιοποιήσει. Θέλω να βλέπω την καλή πλευρά των ανθρώπων».

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η τρυφερή σέλφι της Αλίσα Μιλάνο με την 4χρονη κόρη της

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Black Friday: Ουρές και «ξεμαλλιάσματα» για μια τηλεόραση

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιος σχεδιαστής αποχώρησε από το Project Runway Greece (video)



    ΣΧΟΛΙΑ