ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
                        Η νέα θέση της Κασκανιώτη, οι αλλαγές στην ΕΡΤ, η αποβολή του Λιάγκα, ο Πετρετζίκης σε νέες περιπέτειες και οι αυξήσεις στο Netflix
Η συνταγή του 5λεπτου για ένα πιάτο πλούσιο σε διατροφική αξία
Θρεπτική και πεντανόστιμη οσπριάδα ετοιμάζει σήμερα ο Άκης Πετρετζίκης και μας δείχνει την εύκολη συνταγή για να την σερβίρουμε γρήγορα και απλά στο μεσημεριανό μας τραπέζι. Ένα πιάτο πλούσιο σε διατροφική αξία, αλλά και νοστιμιά.
Δοκιμάστε το!
Υλικά
200 γρ. οσπριάδα
1 ντομάτα
1 αγγούρι
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. μέλι
χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
50 γρ. ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα
2 παξιμάδια
Εκτέλεση
Βράζουμε την οσπριάδα σύμφωνα με τις οδηγίες τις συσκευασίας.
Βάζουμε τη βρασμένη οσπριάδα σε ένα μπολ.
Κόβουμε τη ντομάτα σε μικρά κυβάκια και τα βάζουμε στο μπολ.
Καθαρίζουμε το αγγούρι από τη φλούδα και τα σπόρια του. Το κόβουμε σε λεπτές φέτες και τις προσθέτουμε στο μπολ.
Κόβουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι σε ροδέλες και τις ρίχνουμε στο μπολ.
Δείτε τη συνέχεια της συνταγής εδώ.
Πηγή: akispetretzikis.com
Διαβάστε ακόμη:
Η συνταγή που θα αγαπήσουν όλοι: Σουφλέ μελιτζάνας με κιμά
Σπαγγέτι με άρωμα Ελλάδας: Με ψητές γαρίδες μαριναρισμένες σε εσπεριδοειδή
Ζαμπονοτυρόπιτα σουφλέ: Μία συνταγή που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- To δείπνο στην «Σκορπίνα» στο Νέο Ψυχικό, ο… Σαμαράς που πήγε στο Πεντάγωνο, που έφαγε προβατίνα ο Καραμανλής και οι πρώτες ημέρες της Κίμπερλι
- Μάριος Φούρναρης: Η τέχνη μου είναι ένας διάλογος ανάμεσα στη φύση και τον άνθρωπο
- Jaeger-LeCoultre Master Control Calendar: Ο κλασικισμός σε νέα, τολμηρή όψη
- Louis Vuitton x Murakami: με χταπόδια και μανιτάρια οι ψυχεδελικές τσάντες πλημμύρισαν την Art Basel
 
                             
                         
                         
                         
                         
 
                
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        