• LIFE&STYLE

    Φίλιππος Οικονόμου-Στεφανία Βερριοπούλου: Όλα όσα έγιναν στον αριστοκρατικό γάμο

    • NewsRoom
    Στεφανία Βερριοπούλου και Φίλιππος Οικονόμου

    Στεφανία Βερριοπούλου και Φίλιππος Οικονόμου


    Σε κλειστό κύκλο στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό παντρεύτηκαν ο Φίλιππος Οικονόμου και η αγαπημένη του, Στεφανία Βερριοπούλου.

    Ο γιος του ισχυρού εφοπλιστή Γιώργου Οικονόμου και της ταλαντούχας φωτογράφου Λίζυς Μανωλά ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την Στεφανία, κόρη παλιάς οικογενείας του Παλαιού Ψυχικού, το περασμένο Σάββατο.

    Το νεαρό ζευγάρι αποφάσισε να δώσει έναν αριστοκρατικό γάμο, χωρίς όμως υπερβολές και επιδείξεις πλούτου. Το μυστήριο τελέστηκε σε πολύ κλειστό κύκλο, στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, η οποία ήταν στολισμένη με λευκά τριαντάφυλλα, ορχιδέες και παιώνιες, όπως αναφέρουν πληροφορίες της Espresso.

    Το «παρών» έδωσαν συγγενείς και στενοί φίλοι των νεονύμφων, όπως η σχεδιάστρια κοσμημάτων Λυδία Οικονόμου με τον σύζυγό της, ο επιχειρηματίας Ηλίας Τσουρεκάς και ο Ηλίας Σάρρας, ο εφοπλιστής Φίλιππος Τσαγκρίδης και η κληρονόμος του ελληνικού ναυτιλιακού ομίλου Εμπειρίκος, Κάθριν Εμπειρίκου-ΛεΦρακ (Katherine Embiricos LeFrak).

    Στο γαμήλιο πάρτι την τιμητική της είχε η νεολαία, καθώς οι νεόνυμφοι που ζουν μεταξύ Αθήνας, Νέας Υόρκης και Ελβετίας είχαν καλέσει στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους φίλους και συμφοιτητές τους από όλο τον κόσμο.

    Την παράσταση έκλεψαν οι νεόνυμφοι – η καλλονή νύφη με το μοναδικό έργο τέχνης νυφικό της και ο ευτυχισμένος γαμπρός με το σμόκιν του.

    Στεφανία Βερριοπούλου και Φίλιππος Οικονόμου
    Στεφανία Βερριοπούλου και Φίλιππος Οικονόμου

    Όλα έφεραν το γούστο και την υπογραφή της μητέρας του γαμπρού, Λίζυς Μανωλά, συντρόφου του γνωστού επιχειρηματία Αλέξη Σγουμπόπουλου και πρώην συζύγου του εφοπλιστή Γιώργου Οικονόμου.

    Μετά τον κλειστό γάμο ακολούθησε γαμήλιο dinner party, σε ένα ονειρικό σκηνικό, στο κτήμα του ιστορικού Πύργου Βασιλίσσης, στο Ίλιον και όχι σε κάποιο χώρο διάσημου ξενοδοχείου ή σε famous club των Βορείων Προαστίων, όπως θα περίμενε κανείς.

    Πρόκειται για τον Πύργο της Βασίλισσας Αμαλίας, έκτασης 2.500 στρεμμάτων, που αργότερα πέρασε στην οικογένεια Σερπιέρη, αλλά η τεράστια έκταση του κτήματος αποτελεί σήμερα το Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης».

    Γιώργος Οικονόμου και Κυβέλη Μελετοπουλου
    Κυβέλη Μελετοπούλου και Γιώργος Οικονόμου

    Μάλιστα, το ζευγάρι δεν ζήτησε δώρα. Αντιθέτως, κάλεσε τους προσκεκλημένους να δωρίσουν το ποσό που εκείνοι επιθυμούν στο Φιλανθρωπικό Σωματείο, «Φίλοι του Παιδιού», που στηρίζει η Λίζυ Μανωλά.

    Στα δεξιά η Κάθριν Εμπειρίκου-ΛεΦρακ και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης
    Στα δεξιά η Κάθριν Εμπειρίκου-ΛεΦρακ και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης

    Αίσθηση προκάλεσε η απουσία του λευκού χρώματος, όπως αναφέρει η Espresso, καθώς παντού κυριαρχούσαν οι μπεζ συνθέσεις, από τα χρυσάνθεμα και τα λουλούδια ως το μοναδικό art de la table, με τα μπεζ τραπεζομάντιλα και τα κηροπήγια.

    Ο γαμπρός διαπρέπει στον τομέα της πληροφορικής, ενώ η νύφη ασχολείται με το design και τη γραφιστική.

    Για την ιστορία, ο πετυχημένος Έλληνας πλοιοκτήτης και πατέρας του γαμπρού, Γιώργος Οικονόμου τα τελευταία χρόνια ζει σε πελάγη ευτυχίας με τη νεότατη σύντροφό του Κυβέλη Μελετοπούλου και τα παιδιά τους, έχει στο ενεργητικό του δύο πρώην γάμους με τη Ρίκα Βοσνιάδη και τη Λίζυ Μανωλά, μητέρα του νιόπαντρου Φίλιππου, ενώ για πολλά χρόνια διατηρούσε σχέση με τη γνωστή σκηνοθέτιδα Άντζελα Ισμαήλου.

    Διαβάστε επίσης:

    Φίλιππος Τσαγκρίδης: Ποια είναι η καλλονή κληρονόμος ναυτιλιακής που βρίσκεται στο πλευρό του

    Σπύρος Θεοδωρόπουλος – Λίνα Δρούγκα: Όλες οι λεπτομέρειες για την ένωση του tycoon με τη δημοσιογράφο, τι ισχύει – Θα γίνει και θρησκευτικός γάμος



    ΣΧΟΛΙΑ