• LIFE&STYLE

    Φίλιππος Τσαγκρίδης: Ποια είναι η καλλονή κληρονόμος ναυτιλιακής που βρίσκεται στο πλευρό του

    • NewsRoom
    Φίλιππος Τσαγκρίδης

    Αριστερά ο Φίλιππος Τσαγκρίδης με την Κάθριν Εμπειρίκου-ΛεΦρακ


    Το «παρών» στον γάμο του συνονόματου καλού του φίλου, Φίλιππου Οικονόμου, έδωσε ο εφοπλιστής, Φίλιππος Τσαγκρίδης, το περασμένο Σάββατο.

    Αν και δεν είναι γνωστό αν ο εφοπλιστής και πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου συνοδευόταν, μέσα από το προφίλ του στο Instagram, μοιράστηκε στιγμιότυπο από τη γαμήλια δεξίωση, που έγινε σε κτήμα στον ιστορικό Πύργο Βασιλίσσης, στο Ίλιον.

    Στην εικόνα που ανέβασε, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης ποζάρει μαζί με άλλους προσκεκλημένους, μεταξύ των οποίων είναι και η εντυπωσιακή Κάθριν Εμπειρίκου-ΛεΦρακ (Katherine Embiricos LeFrak), κληρονόμος του ελληνικού ναυτιλιακού ομίλου Εμπειρίκος.

    Η εντυπωσιακή γυναίκα χώρισε τον περασμένο Απρίλιο από τον Χάρισον ΛεΦρακ, με τον οποίο το 2019 απέκτησε ένα γιο.

    Κάθριν Εμπειρίκου-ΛεΦρακ και Χάρισον ΛεΦρακ
    Κάθριν Εμπειρίκου-ΛεΦρακ και Χάρισον ΛεΦρακ

    Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για πέντε χρόνια μέχρι που πήρε την απόφαση να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

    Όσο για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι έγιναν προσπάθειες επανασύνδεσης με την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς έκαναν μαζί ένα μυστικό ταξίδι στη Ρώμη, ενώ η παρουσιάστρια έδωσε το «παρών» σε γάμο, στον οποίο ήταν κουμπάρος ο Φίλιππος.

    Ωστόσο, το εγχείρημα δεν καρποφόρησε και πλέον ο χωρισμός τους φαίνεται να είναι οριστικός.

    Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, η ξανθιά παρουσιάστρια δήλωσε ότι ο πρώην της όχι μόνο έχει προχωρήσει, αλλά έχει και νέα σχέση.

    «Ποιος Φίλιππος καλέ; Ο Φίλιππος δεν έχεις μάθει τα νέα του; Έχει προχωρήσει στη ζωή του. Θα τα πούμε άλλη στιγμή. Αν έχει προχωρήσει για καλό ή θα του βγει σε κακό δεν ξέρω», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

    Ενώ ο Φίλιππος ήταν στον γάμο, η Κατερίνα πέρασε το Σαββατοκύριακό της στο χριστουγεννιάτικο Λονδίνο, απ’ όπου μοιράστηκε και εκείνη στιγμιότυπα.

    Δείτε την εικόνα:

    Διαβάστε επίσης:

    Κατερίνα Καινούργιου: Ο la vita e bella εφοπλιστής και ο διακαής πόθος της παρουσιάστριας

    Ξανά μαζί Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης; (video)



    ΣΧΟΛΙΑ