• LIFE&STYLE

    10 πανεύκολα tips για επίπεδη κοιλιά σε χρόνο ρεκόρ!

    • NewsRoom
    κοιλιά


    Θέλετε να φορέσετε το καινούργιο σας στενό φόρεμα; Ή το νέο σας top; Με αυτούς τους 10 απλούς τρόπους, αποκτάτε επίπεδη κοιλιά σε χρόνο…ρεκόρ! Ξεκινήστε από τώρα…

    1. Μειώστε δραστικά το αλκοόλ: Οι διαιτολόγοι επιμένουν και έχουν δίκιο, ότι μεγάλο μέρος του λίπους της κοιλίτσας προέρχεται από το «κενές θερμίδες» του αλκοόλ. Μείωσε τα ποτηράκια που πίνεις μέσα στην εβδομάδα σε 1. Ναι, μόνο 1 ποτό μέσα σε 7 μέρες και θα δεις το στομαχάκι να «μπαίνει» σιγά σιγά στη θέση του.

    2. Γυμναστείτε σωστά: Πολλοί κατά τη διάρκεια των ασκήσεων επικεντρώνονται μόνο στους κοιλιακούς, ξεχνώντας το υπόλοιπο σώμα. Μην αφιερώνετε περισσότερο από δέκα λεπτά στους κοιλιακούς σας κι αυτό μόνο στο τελείωμα δοκιμάζοντας «ροκανίσματα» και στροφές του κορμού δεξιά και αριστερά ώστε να γυμνάσετε το «δύσκολο» κάτω μέρος των κοιλιακών.

    3. Τρώτε δημητριακά: Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι η κατανάλωση δημητριακών μας βοηθά να χάσουμε πιο εύκολα λίπος από την περιοχή της κοιλιάς. Αρκούν 3 μερίδες δημητριακών ολικής άλεσης την εβδομάδα για να κάνουν το θαύμα.

    4. Πείτε «όχι» στα τηγανιτά και «ναι» στο πράσινο τσάι: Το λίπος που περιέχουν οι τροφές που τηγανίστηκαν χωνεύεται πολύ πιο αργά και δύσκολα και αυτός είναι ο λόγος που μετά από ένα γεμάτο πιάτο τηγανητές πατάτες, αισθανόμαστε φουσκωμένοι. Αντίθετα, οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες που έχει το πράσινο τσάι ενισχύουν τον μεταβολισμό να κάψει λίπος ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς.

    5. Ξεφουσκώστε φυσικά: Η μέντα, το χαμομήλι, το τσάι του βουνού και η πιπερόριζα βοηθούν αποτελεσματικά στην καταπολέμηση του φουσκώματος, είτε προέρχεται από άγχος είτε από εντερική διαταραχή. Γνωρίστε τα και εντάξτε τα στη διατροφή σας.

    6. Τεντωθείτε: Τα μικρά τεντώματα μέσα στην ημέρα «τραβάνε» και «ξυπνάνε» τους κοιλιακούς.

    Διαβάστε τη συνέχεια στο www.womanow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πώς θα καταπολεμήσετε τη χαλάρωση στα μπράτσα με 5 ασκήσεις

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέντε θαυματουργές ασκήσεις για τέλειους γλουτούς μέχρι το καλοκαίρι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πέντε συνήθειες που κάνουν το στιλ σου να χάνει (και πώς θα τις διορθώσεις)



    ΣΧΟΛΙΑ