• LIFE&STYLE

    Πέντε θαυματουργές ασκήσεις για τέλειους γλουτούς μέχρι το καλοκαίρι

    • NewsRoom


    Αν δεν μπορείτε λόγω χρόνου ή δεν θέλετε να πηγαίνετε στο γυμναστήριο αλλά στόχος σας είναι μέχρι το καλοκαίρι να αποκτήσετε τέλειους γλουτούς, μπορείτε πανεύκολα να γυμναστείτε στο σπίτι σας και να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε!

    Αρκεί να το πάρετε απόφαση, να είστε συνεπείς ώστε κάθε μέρα για λίγη ώρα να κάνετε τις ασκήσεις σας και φυσικά να προσέχετε τη διατροφή σας. Πολύ νερό, άφθονα φρούτα και λαχανικά, όσο μπορείτε λιγότερο αλκοόλ κι αναψυκτικά, ώστε και οι γλουτοί σας να τονωθούν και η κυτταρίτιδα να μειωθεί. Πάμε να δούμε τις θαυματουργές ασκήσεις που θα σας χαρίσουν αυτοπεποίθηση, όταν θα κυκλοφορείτε στην παραλία με το μαγιό σας!

    1. Γέφυρα γλουτών βάζοντας ανάμεσα στα πόδια σας (προαιρετικά) μια μπάλα του Pilates και σηκώνοντας την λεκάνη, σφίγγοντας τους γλουτούς. Κάντε 3 σετ με 10 επαναλήψεις

    2. Με λάστιχο στους αστραγάλους και το σώμα σε όρθια θέση απομακρύνετε το ένα πόδι από το άλλο. Ξεκινήστε με ένα μαλακό λάστιχο για λιγότερη αντίσταση. Κάντε 3 σετ με 10 επαναλήψεις.

    3. Βαθιά καθίσματα με τα πόδια ανοιχτά και βαράκι στα δυο χέρια. Με τον ίδιο τρόπο, απλώς με κλειστά τα πόδια κάντε και squats. Κάντε από 3 σετ την κάθε άσκηση και 10 επαναλήψεις.

    Διαβάστε τη συνέχεια στο www.womanow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τέσσερα λάθη που κάνουν όλες (σχεδόν) οι γυναίκες στο σεξ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς θα καταπολεμήσετε τη χαλάρωση στα μπράτσα με 5 ασκήσεις

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μυστικά για σωστό περπάτημα που θα σας βοηθήσει να αδυνατίσετε



    ΣΧΟΛΙΑ