• Ροή Ειδήσεων

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 11 Φεβρουαρίου

    • NewsRoom
    ζώδια


    Η μέρα ανήκει αστρολογικά στη Σελήνη, που θα περάσει από τον Τοξότη στον Αιγόκερω, αφού θα ενδυναμωθεί πρώτα με μια σύνοδο με τον Κρόνο. Η καλή της σχέση με την Αφροδίτη που είναι νεοφερμένη στους Ιχθείς ενώνει το ρεαλισμό του Αιγόκερου με την ονειρική διάθεση των Ιχθύων, γεγονός που κάνει τη δημιουργικότητα όλων των ζωδίων να πατάει σε στέρεες βάσεις ενώ και ο έρωτας ευνοείται πολύ.
    Κριός

    Καθώς ξεκινάει να ενεργεί στην ψυχή σου το δύσκολο τετράγωνο του Άρη από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, να ετοιμάζεσαι σιγά – σιγά για κάποιες δυσκολίες σε θέματα που αφορούν στην επέκταση των ονείρων σου. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις ζητήματα του παρελθόντος που θα σου βάλουν εμπόδια στην ταξιδιάρικη και δημιουργική και ερευνητική σου διάθεση. Θυμήσου ότι τίποτα δεν γίνεται εναντίον σου και αντιμετώπισε οποιαδήποτε αναβολή σαν ευκαιρία να οργανωθείς καλύτερα.

    Ταύρος
    Η εξαιρετική σχέση της Σελήνης από τον Αιγόκερω με την Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα σε βοηθήσει να συνδεθείς με μεγαλύτερες ομάδες ανθρώπων σήμερα, να δώσεις προτεραιότητα σε σχέσεις που έχουν μια κάποια παιδικότητα, να κάνεις πιο αυθόρμητες κινήσεις και στον έρωτα και γενικότερα. Να είσαι σε ετοιμότητα για νέες γνωριμίες, ειδικά αν έχεις και κάποιου τύπου δράση σε κοινωνικό επίπεδο. Τι τρυφερό που θα είναι να βρεθείς ερωτικά με έναν άνθρωπο που μοιράζεστε μαζί ένα κοινό ιδεώδες!

    Δίδυμοι
    Στον πολικό σου Τοξότη -άρα στο χώρο των σχέσεων και των συνεργασιών σου- είναι σε ισχύ μια δυναμική αλλά όχι απαραίτητα θετική σύνοδος ανάμεσα στη Σελήνη και τον Κρόνο. Θα βρεθείς να αντιμετωπίζεις μια σύγκρουση συναισθημάτων και υποχρεώσεων. Θα αντιμετωπίσεις επίσης μια κάπως συντηρητική συμπεριφορά από ανθρώπους που αγαπάς και θα σου φανούν ξαφνικά πολύ κουμπωμένοι. Αντιμετώπισε την ημέρα με σοβαρότητα, δεν είναι ώρα για αφελείς κινήσεις στο πλαίσιο των σχέσεών σου.

    Καρκίνος
    Η Σελήνη περνάει από τον Τοξότη στον Αιγόκερω, ζώδιο που είναι πολύ συμβατό μαζί σου και με την εξαιρετική σχέση εξαγώνου με την Αφροδίτη ανοίγει διάπλατα τις πύλες του έρωτα, και μάλιστα με θετικό και ρεαλιστικό τρόπο. Να έχεις υπόψη σου μόνο ότι από το απόγευμα στις 6 μέχρι τα ξημερώματα η Σελήνη θα είναι Κενή Πορείας, κάτι που σημαίνει ότι μπορείς να βρεις με ασφάλεια το τι θέλεις και να οργανώσεις τη στρατηγική σου, αλλά δεν έχεις ένα βράδυ κατάλληλο για ένα πρώτο ραντεβού.

    Λέων
    Ο Ήλιος στον φιλικό σου Υδροχόο έχει πολλές όψεις σε διάφορες φάσεις ωρίμανσης. Από τη μια είναι σε σύνοδο με τον Ερμή -αλλά και την Αφροδίτη που άλλαξε μεν ζώδιο αλλά από άποψη μοιρών είναι ακόμα αγκαλιά με τον κυβερνήτη σου- ενώ αρχίζει να σχηματίζεται και το εξάγωνό του με τον Ουρανό από τον Κριό. Είναι λογικό να νιώθεις ότι σε κατακλύζει δύναμη στον ερωτικό τομέα, ότι μπορείς να ασκήσεις τη γοητεία σου, αλλά και να μπορείς να κάνεις επιτέλους κάποια ταξίδια που τα ονειρευόσουν καιρό.

    Παρθένος
    Ο κυβερνήτης σου ο Ερμής ξεκινάει να σχηματίζει το τετράγωνό του με το Δία από το Σκορπιό, όψη που θα ολοκληρωθεί σε λίγο, και ήδη αρχίζει να επιδρά επάνω σου δημιουργώντας προβλήματα σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και θεμάτων. Θα αντιμετωπίσεις ξαφνικά έξοδα, ενώ φίλοι που έχουν χαθεί από τη ζωή σου θα επανακάμψουν, όχι αναγκαστικά για καλό. Πιθανόν να πρέπει να κάνεις κάποιες θυσίες για ανθρώπους που αγαπάς, ενώ θα πρέπει να προσέξεις και την υγεία σου και την ψυχική σου ισορροπία.

    Ζυγός
    Η εξαιρετική σχέση εξαγώνου ανάμεσα στη Σελήνη από τον Αιγόκερω και την Αφροδίτη από τους Ιχθείς μάλλον σου αναπτερώνει το ηθικό σου, ειδικά σε ερωτικό επίπεδο. Αν έχεις μια μόνιμη σχέση ή με το ταίρι σου έχετε οικογένεια και παιδιά σε περιμένουν γλυκές στιγμές ανανέωσης του πάθους και των όρκων σας. Αν δεν έχεις σχέση αυτή τη στιγμή, σε έλκουν πολύ οι Ιχθείς, οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί, ζώδια που κανονικά δεν είναι συμβατά μαζί σου, αλλά όταν το θέλει η Αφροδίτη όλα γίνονται.

    Σκορπιός
    Εξακολουθούν οι σχετικές δυσκολίες καθώς το τετράγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με το Δία από το ζώδιό σου μπορεί να αρχίζει να λύνεται, ξεκινάει όμως το τετράγωνο του Ερμή με το Δία. Προβλήματα που είχαν μια εξωτερική επίδραση στη ζωή σου, κυρίως σε θέματα που αφορούν στα αδέρφια σου, τους φίλους σου, τη δημόσια εικόνα σου, τώρα με την επίδραση του Ερμή μπορεί να σου γίνουν έμμονη ιδέα και να σε σύρουν σε λάθη συμπεριφορών αν δεν προσέξεις.

    Τοξότης
    Ο Δίας από τον 12ο Οίκο σου στο Σκορπιό, από το χώρο των περιορισμών, των δεσμεύσεων, του κάρμα και των μυστικών θα είναι σε δύσκολη σχέση για κάποιες μέρες με τον Ερμή από τον Υδροχόο και θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα. Είναι πιθανόν προβλήματα με συγγενείς -κυρίως αδέρφια- αλλά και με φίλους και με το εμπόριο ή τη δημοσιότητα να λάβουν ξαφνικές επιδεινώσεις. Πρόσεξε τα λόγια σου, να έχεις μετρημένη συμπεριφορά και να μην απαντάς σε προκλήσεις.

    Αιγόκερως
    Σήμερα θα υποδεχθείς τη Σελήνη -αργά όμως τα ξημερώματα προς 11 του μηνός, οπότε η μέρα θα είναι ένας προθάλαμος εξελίξεων. Η εξαιρετικά θετική σχέση εξαγώνου της Σελήνης από το ζώδιό σου με την Αφροδίτη από τους συμβατούς σου Ιχθείς θα σου φέρει πολύ καλά νέα σε πολλούς τομείς. Αποκτάς δημοφιλία, βλέπεις φίλους, ανοίγεσαι σε νέες γνωριμίες, έχεις εύνοια σε εμπορικές και κοινωνικές δράσεις. Συνδέεις πολύ καλά τον ερωτισμό με τη δημόσια εικόνα σου και η γοητεία σου θα είναι ένα γερό χαρτί όχι μόνο στον έρωτα αλλά και γενικότερα.

    Υδροχόος
    Εξακολουθούν να υπάρχουν τριγμοί στην καθημερινότητά σου. Και το τετράγωνο του Ήλιου με το Δία είναι ακόμα σε ισχύ και αρχίζει να σχηματίζεται το τετράγωνο του Ερμή με το Δία, κάτι που δεν θα πρέπει βέβαια να σε ανησυχεί, αλλά πρέπει να είσαι σε επιφυλακή. Πρόσεξε πώς θα εκφραστείς αν πρέπει να μιλήσεις με ανθρώπους που δεν τους ξέρεις καλά και ειδικά αν έχουν άμεση επίδραση στους στόχους σου για επέκταση σε νέα επαγγελματικά πεδία.

    Ιχθείς
    Η πολύ καλή σχέση της Σελήνης από τον Αιγόκερω με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου θα σε γεμίσει με ερωτισμό αλλά και με δημιουργική διάθεση. Θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις συνδέσεις με άτομα από έναν ευρύ κύκλο ανθρώπων, ενώ έχει μεγάλη εύνοια μια γνωριμία, ένα φλερτ ή μια επανασύνδεση μέσω του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Φυσικά τέτοιες ερωτικές προσεγγίσεις θα πρέπει να γίνονται με προσοχή, πολύ περισσότερο που ο Ερμής από τον 12ο Οίκο σου έχει δύσκολη διάθεση και μπορεί να σου φέρει ακριβώς στην αυλή σου προβλήματα από το παρελθόν.



    ΣΧΟΛΙΑ