Για την χαλάρωση των μέτρων και την πορεία της πανδημίας μίλησε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Νίκος Τζανάκης.
Ο κ. Τζανάκης, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ανέφερε «Τα μέτρα έχουν εστιαστεί καλύτερα. Η επέκταση του ωραρίου στα εστιατόρια θα αραιώσει τον κόσμο».
Παράλληλα, τόνισε ότι «πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον ιό χωρίς να καταστρέψουμε την οικονομική και κοινωνική ζωή».
Επεσήμανε, όμως, ότι πρέπει να παλέψουμε με τα όπλα που έχουμε.
«Νοσηλεύουμε ανθρώπους πάνω από 70 ετών, κατά κανόνα ανεμβολίαστους με σοβαρές ασθένειες. Αυτοί οι άνθρωποι λίγο να κρυολογήσουν, το υποκείμενο νόσημα θα τους οδηγήσει αναγκαστικά σε άσχημη έκβαση», είπε χαρακτηριστικά.
Διαβάστε επίσης:
ΕΟΔΥ: Πού γίνονται σήμερα, Σάββατο, δωρεάν rapid test
Το χάπι της Merck λειτουργεί εναντίον της Όμικρον σε εργαστηριακές έρευνες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρία Καρυστιανού: Διέγραψε τον Θανάση Αυγερινό από την «Ελπίδα» – Τον κατηγορεί για «διχαστικές συμπεριφορές»
- Παύλος Μαρινάκης για Γιάννη Βαρβιτσιώτη: Η Νέα Δημοκρατία και η χώρα είναι φτωχότερες
- Air France-KLM: Ευκαιρία ανάκτησης επιβατών μετά την πιθανή εξαγορά της easyJet
- Πυροσβεστική: Γραμμή ρεύματος η αιτία για τη μεγάλη φωτιά στην Αττικοβοιωτία, όχι οι ανεμογεννήτριες – Τι φταίει για τα υπόλοιπα μεγάλα μέτωπα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.