• ΥΓΕΙΑ

    Sexting: 8 κανόνες για ένα ασφαλές ερωτικό παιχνίδι


    Όταν μιλάμε για “sexting” εννοούμε την ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων σεξουαλικού περιεχομένου και γυμνών φωτογραφιών (ακόμη και βίντεο). Πρόκειται για μια τάση που υπάρχει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, η οποία εξελίχθηκε και πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας και των smatphones μας.

    Το να κάνεις σεξ εξ αποστάσεως μέσω του κινητού σου τηλεφώνου, είναι μια ενδιαφέρουσα και περιπετειώδης διαδικασία που δημιουργεί παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα μεταξύ των δύο παρτενέρ. Αυτό, όμως, που αποτελεί μελανό σημείο και αγχώνει τους ενδιαφερόμενους, είναι οι παγίδες που υπάρχουν και η δυνατότητα διαρροής των “μηνυμάτων”.

    Για να νιώσετε, λοιπόν και οι δύο ασφάλεια και να απολαύσετε τη διαδικασία χωρίς περιττά άγχη, διαβάστε παρακάτω μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν και θα καλυτερεύσουν την όλη εμπειρία:

    sexting

    1. Μην μιλάς με αγνώστους
    Το sexting πραγματοποιείται, κυρίως, ανάμεσα σε ανθρώπους που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους (ή μόλις γνωρίστηκαν). Παρόλα αυτά, η παντελής άγνοια για το ποιος/α κρύβεται πίσω από την οθόνη του “απέναντι κινητού” είναι κάτι πολύ επικίνδυνο.

    2. Μην στέλνεις φωτογραφίες το πρόσωπό σου
    Φρόντισε να κρατήσεις το πρόσωπο σου έξω από το shooting, ώστε, στην περίπτωση που καταλήξουν σε λάθος χέρια, να μην μπορείς να ταυτοποιηθείς.

    3. Μην τα δίνεις όλα στο πιάτο
    Οι γυναίκες έχουν περισσότερα σημεία που μπορούν να αποκαλύψουν στο sexting, σε σχέση με τους άντρες. Έτσι, συμβουλεύουμε τους άντρες να μην τα προσφέρουν όλα στο πιάτο, αλλά να κρατήσου ένα μυστήριο.

    4. Παίξε με τον φακό
    Μην στείλεις μια φωτογραφία “φάτσα-φόρα” χωρίς μια δόση καλλιτεχνικότητας και, παράλληλα, φρόντισε να τονίσεις τα θετικά σου στοιχεία.

    5. Μην εμπιστεύεσαι όλες τις εφαρμογές
    Το sexting ήταν πολύ διαδεδομένο στο Snapchat (λόγω της φύσης της εφαρμογής), ωστόσο, υπήρξαν πολλές διαρροές με διάφορους τρόπους. Μην ξεχνάς και την ύπαρξη του screenshot!

    6. Όλα στην ώρα τους
    Σημαντικό ρόλο παίζει το timing. Μπορεί να εξιτάρει τον/την partener η αποστολή μιας φωτογραφίας την ώρα που δεν μπορεί να αντιδράσει! (στη δουλειά, στο γραφείο…)

    7. Προσοχή στις συσκευές σου
    Φρόντισε να μην πατήσεις λάθος κουμπιά ή μπερδέψεις επαφές, εφαρμογές και οτιδήποτε άλλο, γιατί ίσως βρεθείς ξαφνικά γυμνός στο facebook ή στο κινητό της μαμάς σου.

    8. Κάλυψε τα ίχνη σου
    Αν θα τις κρατήσεις, φρόντισε να είναι καλά κρυμμένες, αν και πάλι μπορεί κάποιος να τις ανακαλύψει αν γνωρίζει από υπολογιστές.



    ΣΧΟΛΙΑ