ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θετικά φαίνεται πως λειτούργησε η πανδημία για τα βρετανικά σουπερμάρκετ, καθώς σημείωσαν τα υψηλότερα έσοδα των τελευταίων 26 ετών
Πιο συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε, οι πωλήσεις στα σούπερ μάρκετ της Βρετανίας αυξήθηκαν κατά 14,3% τις 12 εβδομάδες έως τις 7 Μαΐου, ρυθμός που αποτελεί τον ταχύτερο από τότε που ξεκίνησε η καταγραφή των σχετικών στοιχείων το 1994, καθώς οι καταναλωτές προσαρμόστηκαν στο lockdown που επιβλήθηκε στη χώρα, σύμφωνα με στοιχεία που κλάδου που ανακοινώθηκαν σήμερα.
Η εταιρία ερευνών αγοράς Kantar ανέφερε ότι η περίοδος αυτή περιλαμβάνει και τις μαζικές αγορές των καταναλωτών πριν από το lockdown τον Μάρτιο, αλλά και τις οκτώ εβδομάδες παραμονής των πολιτών στα σπίτια τους.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, οι πωλήσεις της Tesco αυξήθηκαν κατά 12,7%, ενώ των Sainsbury’s, Asda και Morrisons κατά 12,5%, 6,5% και 9,8% αντίστοιχα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Μάικλ Μπέρι προειδοποιεί: Η πτώση του Bitcoin θα φέρει κυματιστές επιπτώσεις στις αγορές
- Χειμερινές δοκιμές Jaguar GT (video)
- Κικίλιας για ναυάγιο στη Χίο: «Ανείπωτη τραγωδία, εχθροί της χώρας οι σύγχρονοι λαθρέμποροι»
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Η συζήτηση για το πρόγραμμα «The Greek AI Accelerator» – Live
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.