• Οικονομία & Επιχειρήσεις

    Έως 30 Απριλίου του 2021 η αποπληρωμή των εισφορών για το τρίμηνο Φεβρουαρίου-Απριλίου 2020

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη

    Γιάννης Βρούτσης


    Η απόφαση στο mononews.gr

    Την παράταση της αποπληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών που δημιουργήθηκαν τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο, διάστημα έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού, έως τις 30 Απρίλιου του 2021 προβλέπει κοινή υπουργική απόφαση που υπέγραψε πριν από λίγο ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης.

    Συγκεκριμένα η απόφαση που έχει διάθεσή του το mononews.gr, προβλέπει ότι:

    «Παρατείνονται μέχρι 30 Απριλίου του 2021 για τις επιχειρήσεις και τους εργοδότες οι προθεσμίες καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών περιόδων απασχόλησης Φεβρουάριο, Μαρτίου και Απριλίου 2020, για τις οποίες είχε χορηγηθεί παράταση καταβολής στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του νέου κορονοϊού COVID-19, σύμφωνα με την διάταξη του άρθρου 3 της από 11.03.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α’ 55)…».

    Με την παράταση αποπληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών για το συγκεκριμένο τρίμηνο έως τις 30 Απριλίου του 2021, δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν αναγκαστικά μέτρα είσπραξης εις βάρος των οφειλετών.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ