• First Top Stories

    Βόμβα από Μεγαλοοικονόμου: Σπάει το εμπάργκο στον Σκάι και προαναγγέλλει αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ

    • NewsRoom


    Διπλό χτύπημα στην κυβέρνηση από την βουλευτή Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία  σήμερα το πρωί βγήκε στον ΣΚΑΪ, σπάζοντας το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στο συγκεκριμένο κανάλι, για να πει εμμέσως ότι σκοπεύει να παραδώσει την βουλευτική έδρα και να κατέβει στις επόμενες εκλογές με δικό της κόμμα.

    Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου εξελέγη με την Ένωση Κεντρώων, στην συνέχεια ανεξαρτητοποιήθηκε και πριν από έναν χρόνο προσαρτήθηκε στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

    Όταν λοιπόν οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ την ρώτησαν για την απόφασή της να σπάσει το «εμπάργκο» και να εμφανιστεί στο κανάλι, η κ. Μεγαλοοικονόμου προκάλεσε την έκπληξη λέγοντας: Το πρόβλημα είναι του ΣΥΡΙΖΑ όχι δικό μου, αν θέλουν ας με διαγράψουν.

    Στην συνέχεια, η κ. Μεγαλοοικονόμου άφησε να εννοηθεί ότι σκοπεύει να παραδώσει την έδρα της και στις επόμενες εκλογές να συμμετέχει με δικό της κόμμα.

    Μένει να δούμε την αντίδραση της κυβέρνησης τόσο στην κίνηση, όσο και στα λεγόμενα της κ. Μεγαλοοικονόμου, καθώς προκαλεί νέα προβλήματα στην ήδη εύθραυστη κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το τσιφτετέλι της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βουλή: Εγκρίθηκε με 153 «ναι» ο προϋπολογισμός – «Ναι» από την Θ. Μεγαλοοικονόμου



    ΣΧΟΛΙΑ