• First Top Stories

    Ο Ψυχάρης πουλάει, ο Αλαφούζος αγοράζει;

    σταυρος ψυχαρης


    Τι συμβαίνει με τον ΔΟΛ; Στην κινηματογραφική ταινία “Πολυθρόνα για δύο” ένα δαιμόνιο δίδυμο – το ενσαρκώνουν οι Νταν Ακρόιντ και ο Έντι Μέρφι – κατατροπώνει σε μια ημέρα δύο ηλικιωμένους αλλά πανίσχυρους επιχειρηματίες, που είχαν παίξει ένα στοίχημα ύψους ενός δολαρίου εις βάρος τους!

    Το περίφημο στοίχημα αφορούσε την καταστροφή του ενός – τον ρόλο του επιτυχημένου στελέχους ενσάρκωνε ο Ακρόιντ – και την άνοδο στην θέση του ενός μαύρου ζητιάνου και μικροαπατεώνα – τάδε έφη Έντι Μέρφι – τον οποίο μαζεύουν από τον δρόμο.

    Ένα παρόμοιο δίδυμο ισχυρών επιχειρηματιών στα ΜΜΕ φέρεται να έχει έρθει κοντά με κάποιες πρώτες διερευνητικές επαφές να έχουν ήδη γίνει σύμφωνα με πληροφορίες.

    Μόνο που ο εις εκ των δύο δεν είναι πλέον ο παντοδύναμος εκδότης με την χαρακτηριστική γραφίδα, κάποια κείμενα του οποίου έχουν αφήσει έντονη την σφραγίδα τους στον Τύπο.

    Ο κ. Σταύρος Ψυχάρης έχει εισέλθει πλέον για πολλούς σε ένα δρόμο χωρίς επιστροφή, με τον ΔΟΛ, το δημιούργημα του Χρήστου Λαμπράκη να ψυχορραγεί και αναζητεί εναγωνίως λύσεις.

    Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, πουλάει εδώ και μήνες ότι μπορεί να πουληθεί και συζητάει με επιχειρηματίες σαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη και εσχάτως τον Γιάννη Αλαφούζο.

    Και μπορεί η επίσκεψη Μαρινάκη στον ΔΟΛ να ήταν φιλολογικού περιεχομένου, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο, λένε οι καλά γνωρίζοντες με τις επαφές που έχει τις τελευταίες ημέρες ο Σταύρος Ψυχάρης με τον ισχυρό ανήρ του ΣΚΑΙ.

    Ο τελευταίος φέρεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για το “Βήμα της Κυριακής” θέλοντας πλέον λένε οι καλά γνωρίζοντες να έχει και μια εφημερίδα στο μηντιακό του οπλοστάσιο.

    Θεωρεί ότι παρά τα προβλήματα που έχει η εφημερίδα, διαθέτει δυνατό τίτλο και καλό δυναμικό, στο οποίο θα θα προστεθούν και έμπειρα νέα στελέχη.

    Στους διαδρόμους της Μιχαλακοπούλου, ψιθυρίζεται εδώ και μέρες ότι το μεγάλο αφεντικό μιλάει με τον Αλαφούζο και όλοι παρακαλάνε να βρεθεί μια λύση, ώστε να σωθούν οι θέσεις εργασίας και η ιστορική εφημερίδα.

    Την ίδια στιγμή ο κ. Ανδρέας Ψυχάρης φέρεται να είναι αυτός που θα αναλάβει τις τύχες του “In.gr”, ενώ κανείς δεν ξέρει τι τύχη θα έχει ο “Βήμα FM”.

    Αν τελικά προχωρήσει στην εξαγορά του “Βήμα της Κυριακής” ο κ. Γιάννης Αλαφούζος θα βρεθεί κατά τι απέναντι στον αδερφό του Θέμη, που τρέχει την “Καθημερινή”, με ότι αυτό συνεπάγεται, αφού ο τελευταίος αναμένεται να αντιδράσει.

    Τέλος η κατάσταση στον ΔΟΛ είναι απελπιστική με τους εργαζόμενους απλήρωτους για τέσσερις και πλέον μήνες, και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν εξελίξεις μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, καταλυτική ημερομηνία για το μέλλον του Οργανισμού.

    Καλές η κακές…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/ta-9-apofthegmata-zois-tou-ivan-savvidi/77338



    ΣΧΟΛΙΑ