• First Top Stories

    ΝΔ: Μείζον πολιτικό θέμα τα μυστικά κονδύλια – Να δώσουν απαντήσεις Κοτζιάς και Καμμένος

    • NewsRoom
    Μητσοτάκης

    Κυριάκος Μητσοτάκης, πρωθυπουργός


    Να δώσουν απαντήσεις σχετικά με τα μυστικά κονδύλια των υπουργείων τους καλεί Κοτζιά και Καμμένο η ΝΔ, μετά τα όσα φέρονται να είπαν οι δύο υπουργοί στο υπουργικό συμβούλιο της Τρίτης.

    Η ΝΔ καλεί τον Πάνο Καμμένο «σήμερα κιόλας να δημοσιοποιήσει ό,τι στοιχεία έχει» επισημαίνοντας ότι ο Νίκος Κοτζιάς «προφανώς δεν ζήτησε τυχαία να ελεγχθούν τα κονδύλια που διαχειρίζεται ο κ. Καμμένος ως υπουργός Άμυνας».

    Η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής: «Όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη διαχείριση των μυστικών κονδυλίων του κράτους αποτελούν μείζον πολιτικό ζήτημα. Ο κ. Καμμένος που κατήγγειλε τον κ. Κοτζιά για αδιαφανείς διαδικασίες στη διάθεση των απόρρητων κονδυλίων του ΥΠΕΞ οφείλει σήμερα κιόλας να δημοσιοποιήσει ό,τι στοιχεία έχει. Όπως και ο κ. Κοτζιάς, που προφανώς δεν ζήτησε τυχαία να ελεγχθούν τα κονδύλια που διαχειρίζεται ο κ. Καμμένος ως υπουργός Άμυνας.

    » Η διαχείριση  των κρατικών κονδυλίων δεν αφορά μόνο τις ενδοκυβερνητικές ισορροπίες και τους αλληλοεκβιαζόμενους συναρχηγούς της, αλλά το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Η κυβέρνηση και προσωπικά ο κ. Τσίπρας οφείλουν να δώσουν στους πολίτες ξεκάθαρες απαντήσεις».



    ΣΧΟΛΙΑ