• City Stories

    White Vista: Η πολυτελής και γαλήνια βίλα της Μυκόνου που δίνει την αίσθηση του απέραντου! (pics)


    Η Μύκονος είναι ένας από τους γοητευτικότερους προορισμούς στην Ελλάδα και η βίλα αυτή, με το όνομα White Vista, θα μπορούσαμε να πούμε ότι επιβεβαιώνει το παραπάνω γεγονός! Η γεμάτη ηρεμία, γαλήνη και πολυτέλεια κατοικία, διατίθεται προς πώληση, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, στην ιστοσελίδα πολυτελών ακινήτων sothebysrealty.gr προς 1.800.000 ευρώ.

    Όλα όσα σχετίζονται με αυτό τη White Vista αποπνέουν δροσιά και αρμονία, από το κομψό κλιματιζόμενο εσωτερικό της έως την όμορφη πανοραμική θέα στους λόφους και τη θάλασσα. Η εν λόγω κατοικία δίνει στον επισκέπτη, αλλά και σε όσους παρατηρούν απλώς τις φωτογραφίες της, την αίσθηση του απέραντου, της ελευθερίας, της χαλάρωσης και της ομορφιάς της ζωής.

    Η White Vista εκτείνεται σε τρία επίπεδα και διαθέτει όλες τις ανέσεις για να μπορούν οι ένοικοί της να απολαμβάνουν την απόλυτη χαλάρωση. Μπορείτε να χαλαρώσετε σε έναν από τους καθιστικούς χώρους και να απολαύσετε ένα διάλειμμα από την πραγματικότητα, χαμένοι στο απέραντο γαλάζιο της ιδιωτικής πισίνας, αλλά και το γαλάζιο του Αιγαίου. Στα μάτια του επισκέπτη, η πισίνα φαίνεται να γίνεται ένα με τη θάλασσα, δημιουργώντας μια αίσθηση απείρου και αφήνοντας το μυαλό να ταξιδέψει.

    Αν θέλετε να αλλάξετε σκηνικό, μπορείτε να κάνετε μια βόλτα γύρω από την υπέροχη βίλα σας και να ανακαλύψετε την υπαίθρια τραπεζαρία, όπου μπορείτε να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τους καλεσμένους σας, απολαμβάνοντας τοπικές λιχουδιές. Εναλλακτικά, μπορείτε να απολαύσετε ένα γρήγορο ποτό ή σνακ στην πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα σας. Η διακόσμηση είναι μοντέρνα και συνάμα απίστευτα χαλαρωτική, στα χρώματα της μεσογειακής παλέτας με λευκά και μπεζ στοιχεία, αλλά και με ξύλινες λεπτομέρειες.

    Η White Vista σχεδιάστηκε έτσι, ώστε τα τρία δωμάτια του πρώτου ορόφου με ιδιωτικό μπάνιο να έχουν μοναδική θέα στο τοπίο της Μυκόνου. Η βίλα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει συνολικά 14 άτομα, γεγονός που την καθιστά ιδανική για οικογενειακές ή ομαδικές διακοπές.


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η ομορφότερη βίλα της Άνδρου είναι χτισμένη από πέτρα και έχει απίστευτη θέα! (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το φως και η πολυτέλεια ευλογούν αυτήν τη μαγική κατοικία στη Μύκονο (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το ονειρικό «Olea All Suite Hotel» ανοίγει τις πόρτες του στη Ζάκυνθο – Οι πρώτες εικόνες!



    ΣΧΟΛΙΑ