• City Stories

    Το ονειρικό "Olea All Suite Hotel" ανοίγει τις πόρτες του στη Ζάκυνθο – Οι πρώτες εικόνες!


    Στο όμορφο νησί της Ζακύνθου, με τα καταγάλανα νερά και τις πράσινες περιοχές, βρίσκεται το μαγευτικό “Olea All Suite Hotel”, που είναι χτισμένο πάνω στον λόφο Τσίλιβι. Μοιάζει περισσότερο με μυστικό καταφύγιο, παρά με ξενοδοχείο, αφού είναι κρυμμένο στα δέντρα και ενσωματωμένο στο φυσικό τοπίο της περιοχής. Το “Olea All Suite Hotel” είναι μέλος των Design Hotels και χαρακτηρίζεται από μοναδικότητα, ιδιαιτερότητα και πρωτοτυπία. Δεν μοιάζει με τα ξενοδοχεία που έχουμε συνηθίσει, καθώς έχει μια διαφορετική φιλοσοφία, αλλά και αισθητική, η οποία το κάνει να φαντάζει ονειρικό.

    Πλήρως ενταγμένο στα σμαραγδένια χρώματα της πλούσιας χλωρίδας της περιοχής, το “Olea All Suite Hotel” έχει ως κύρια χαρακτηριστικά του το υγρό στοιχείο, το οποίο υπάρχει σε διάφορες μορφές εντός και εκτός: λίμνες, πισίνες, ποτάμια. Ολόκληρο το ξενοδοχείο δίνει την αίσθηση της χαλαρότητας και της ήσυχης ζωής, ενώ μοιάζει να επιπλέει πάνω στο νερό. Διαθέτει εξωτική ομορφιά, ενώ η πλήρης απουσία των ορίων μεταξύ των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων δημιουργούν μια μοναδική αίσθηση ελευθερίας. Στην καρδιά του σύγχρονου “Olea All Suite Hotel” υπάρχει μια χειροποίητη λίμνη επιφάνειας 4000 τ.μ. που περιβάλλει τις πολυτελείς σουίτες.

    Το αρχιτεκτονικό γραφείο που ανέλαβε τον σχεδιασμό και το concept είναι το Block722architects+ από την Αθήνα, που πλέον έχει τη βάση του στη Στοκχόλμη. Οι αρχιτέκτονες δούλεψαν βασισμένοι στην υπάρχουσα βλάστηση, ενώ χρησιμοποίησαν φυσικές τεχνικές και υλικά, επαναπροσδιορίζοντας το φυσικό περιβάλλον. Πρόκειται για έναν πολυτελή και συνάμα τροπικό οικισμό, που συνδυάζει τη γαλήνη με την άνεση, το πράσινο με το νερό και τη χαλάρωση με την εξερεύνηση.

    Το “Olea All Suite Hotel” δίνει, επίσης, έμφαση στην ευεξία και έτσι οι επισκέπτες μπορούν να αναζωογονηθούν στη Royal spa & Relaxation Area, ενώ τους δίνεται η δυνατότητα να δοκιμάσουν διάφορες γαστρονομικές απολαύσεις, οι οποίες αξιοποιούν τις ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις. Επίσης, στο Sunset Bar, το οποίο είναι στρατηγικά τοποθετημένo, ώστε οι ακτίνες του ήλιου να το λούζουν από παντού, μπορεί να απολαύσει κανείς μοναδικά κοκτέιλς.

    “Η ιδέα ήταν να δημιουργηθεί ένα resort που να συγκεντρώνει όλα όσα κάνει ένα νησί να είναι τόσο υπέροχο, αλλά με σύγχρονο τρόπο. Από τους θερμούς τους ανθρώπους και τα μοναδικά συστατικά της τοπικής κουζίνας μέχρι την πλούσια βλάστηση και τις μαγευτικές παραλίες. Η Ζάκυνθος έχει τόσες πολλές σημαντικές εμπειρίες να προσφέρει. Το Olea χρησιμοποιεί όλα τα παραπάνω και προσθέτει ένα κομμάτι της μαγείας μέσω του σύγχρονου, minimal σχεδιασμού του και του συνεχόμενου στοιχείου του νερού, που υπάρχει παντού”, λέει η Venia Xenou, εκπρόσωπος του Xenos Hotels Group.

    Το πανέμορφο και μαγευτικό “Olea All Suite Hotel”, λοιπόν, ανοίγει τις πόρτες του τον Ιούνιο και περιμένει όσους θέλουν να βιώσουν μια ξεχωριστή εμπειρία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ένα όμορφο και πολυτελές ξενοδοχείο με καινούργια bungalows στο Λουτράκι (10 pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Amanzoe: Η εμπειρία της «ειρηνικής ζωής» στο Πόρτο Χέλι! (10 pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Go heaven: Δεν είναι τυχαίο που αυτή η μαγική κατοικία στη Ρόδο ονομάζεται έτσι (17 pics)



    ΣΧΟΛΙΑ