• Architecture & Design

    Η ομορφότερη βίλα της Άνδρου είναι χτισμένη από πέτρα και έχει απίστευτη θέα! (pics)


    Η Sariza είναι μία καταπληκτική κατοικία στο νησί της Άνδρου. Η γεμάτη αρμονία, μαγική αυτή έπαυλη διατίθεται προς πώληση, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, στην ιστοσελίδα ακινήτων sothebysrealty.gr προς 1.000.000 ευρώ.

    Η κατοικία χτίστηκε το 2006 σε ένα οικόπεδο 4 στρεμμάτων από τοπική πέτρα. Έχει έναν υπέροχο και καταπράσινο κήπο, μια καταγάλανη πισίνα και πανοραμική θέα προς τη θάλασσα. Επίσης, υπάρχει ιδιωτική παραλία που είναι ένα βήμα μακριά και η οποία είναι προσβάσιμη μέσω σκαλοπατιών.

    Η κατοικία εκτείνεται σε τρία επίπεδα: υπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο. Το ισόγειο έχει καθιστικό που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι δέκα άτομα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και τραπεζαρία. Ο πρώτος όροφος διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια. Ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο υπάρχει στο ισόγειο και ένα ακόμη στο υπόγειο.

    Υπάρχουν δύο τζάκια, των οποίων οι οροφές καλύπτονται με βαμμένο ξύλο. Αξίζει να σημειωθεί πως οι εσωτερικοί πέτρινοι τοίχοι και οι λεπτομέρειες δίνουν στην κατοικία ένα παραδοσιακό, αλλά ιδιαίτερο στυλ. Δίπλα στη μεγάλη και καθαρή πισίνα υπάρχει καθιστικό με πέργκολες, τραπεζαρία και μπαρ, για μοναδικές εξωτικές στιγμές.

    Το σπίτι πωλείται πλήρως επιπλωμένο και είναι εξοπλισμένο με κεντρική θέρμανση και ανεμιστήρες οροφής.

    Έχει γίνει μια προσεκτική επιλογή διακοσμητικών στοιχείων από φυσικά υλικά, όπως ξύλινοι κορμοί και αντικείμενα από πηλό, τα οποία συνδυάζουν το μοντέρνο στυλ με το παραδοσιακό περιβάλλον και προσθέτουν κάτι το ιδιαίτερο στη γενικότερη γοητεία της κατοικίας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κρήτη: Η πολυτελής και μαγευτική κατοικία που βρίσκεται «σε μυστική τοποθεσία» υπό το έδαφος!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το φως και η πολυτέλεια ευλογούν αυτήν τη μαγική κατοικία στη Μύκονο (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μια πολύ όμορφη και μοντέρνα μονοκατοικία στην περιοχή του Ελληνικού! (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ