• City Stories

    Το φως και η πολυτέλεια ευλογούν αυτήν τη μαγική κατοικία στη Μύκονο (pics)


    Το Meravigliosa είναι μία καταπληκτική κατοικία, χτισμένη στο νησί των ανέμων, δηλαδή στην πανέμορφη Μύκονο. Η έπαυλη βρίσκεται αναρτημένη, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, στην ιστοσελίδα ακινήτων sothebysrealty.gr και πωλείται προς 5.250.000 €.

    Όταν ο ήλιος ανατέλλει πάνω από το Meravigliosa, η εικόνα που δημιουργείται είναι πραγματικά υπέροχη, σα βγαλμένη από καλοκαιρινό παραμύθι. Η κατοικία λούζεται στο φως και εντυπωσιάζει με τη μαγευτική της λάμψη όποιον τη δει. Αυτή η πολυτελής κατοικία βρίσκεται κοντά στην μεγάλη, ήσυχη και αμμώδη παραλία του Πανόρμου και έχει τόσο τέλεια θέση που λαμβάνει ακόμη και την τελευταία ακτίδα του ήλιου.

    Το ακίνητο διαθέτει εκπληκτική θέα στη Μεσόγειο. Η μεγαλειώδης πισίνα που διαθέτει εκτείνεται για να συναντήσει τη θάλασσα. Οι μοντέρνοι ασβεστωμένοι τοίχοι της λάμπουν στον καλοκαιρινό ήλιο και η αίσθηση ελευθερίας που προσφέρει σε όποιον την επισκέπτεται είναι ανεπανάληπτη.

    Μπαίνοντας στην κατοικία, σας υποδέχεται μια όμορφη παραδοσιακή αυλή με πέργκολες. Οι καθαρές και απλές γραμμές τονίζονται ακόμη περισσότερο με μονόχρωμα έπιπλα και αντικείμενα. Οι ανοιχτοί χώροι του σπιτιού συνδυάζονται όμορφα με την ευρύχωρη βεράντα, μέσω των επεκτατικών θυρών, ενώ η φυσική βραχώδης τοποθεσία κάτω από την πέργκολα και η εκπληκτική θέα στη θάλασσα δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για ηλιοθεραπεία και χαλάρωση.

    Το χαμηλότερο επίπεδο αυτού του ακινήτου, που διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, έχει πρόσβαση στο ύπαιθρο, με δύο πιο ευρύχωρα υπνοδωμάτια με λιτή διακόσμηση. Το φως και η πολυτέλεια ευλογούν αυτή τη μαγευτική ιδιοκτησία, η οποία απέχει ελάχιστα από τα μπαρ και τα κλαμπ της Μυκόνου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κρήτη: Η πολυτελής και μαγευτική κατοικία που βρίσκεται «σε μυστική τοποθεσία» υπό το έδαφος!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εσείς θα δίνατε 10 εκατ. ευρώ για αυτή την ονειρική κατοικία στη Μύκονο; (17 pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: H πέτρινη και πρωτότυπη μονοκατοικία της Αναβύσσου που θα σας ενθουσιάσει (12 pics)



    ΣΧΟΛΙΑ