• City Stories

    Η εντυπωσιακή πολυτελής κατοικία που αποτελεί το "κρυμμένο κόσμημα" της Κέρκυρας! (pics)


    Στην βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας είναι χτισμένη μια όμορφη και μεγάλη κατοικία, πάνω στη λευκή και γεμάτη βότσαλα παραλία, με το όνομα Emerald Bay. Είναι η μοναδική ιδιοκτησία αυτού του είδους στην αγορά, που βρίσκεται ανάμεσα στους κόλπους Αυλάκι και Κασσιόπη.

    Η κατοικία έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συνδυάζει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Κέρκυρας με τις ανέσεις της πολυτέλειας και είναι αναρτημένη, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, στην ιστοσελίδα πολυτελών ακινήτων sothebysrealty.gr και πωλείται προς 6 250.000 ευρώ.

    Η κατοικία προσφέρει απόλυτη ιδιωτικότητα και πολλές ανέσεις. Είναι προσβάσιμη από ιδιωτικές πύλες, που οδηγούν τόσο στην πίσω αυλή όσο και στην είσοδο της κατοικίας. Με την είσοδο στην κατοικία αντικρίζει κανείς το ευρύχωρο σαλόνι, απ’ όπου μπορεί κανείς να ατενίζει την απέραντη θάλασσα που απλώνεται μπροστά στα μάτια του επισκέπτη, μέσα από τις μεγάλες μπαλκονόπορτες, αλλά και από τις όμορφες ανοιχτές βεράντες.

    Η ξεχωριστή κουζίνα είναι εξοπλισμένη με πολυτελή έπιπλα και σύγχρονες συσκευές.

    Η κατοικία διαθέτει πέντε δίκλινα υπνοδωμάτια, τα οποία έχουν καταπληκτική θέα και πρόσβαση σε υπαίθριο χώρο, αφού διαθέτουν μπαλκόνια και βεράντες. Επιπλέον, κάθε υπνοδωμάτιο έχει το δικό του μπάνιο, το οποίο είναι σχεδιασμένο και διακοσμημένο με έπιπλα και αντικείμενα υψηλής ποιότητας.

    Υπάρχει, επίσης, ο ξενώνας, ο οποίος είναι εντελώς αυτόνομος και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για το προσωπικό του σπιτιού, εάν υπάρχει.

    Στο χαμηλότερο επίπεδο της κυρίως κατοικίας υπάρχει ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και επιπλέον ντους, χώρο πλυντηρίου, καθώς και αίθουσα κινηματογράφου.

    Άλλα χαρακτηριστικά της εντυπωσιακής αυτής κατοικίας είναι η ενδοδαπέδια θέρμανση και κλιματισμός σε ολόκληρο το σπίτι, η ηλιακά θερμαινόμενη πισίνα, το σύστημα άρδευσης και μια μεγάλη πισίνα έξω.

    Χωρίς αμφιβολία, το Emerald Bay είναι ένα από τα ωραιότερα παραθαλάσσια σπίτια στην Κέρκυρα, συνδυάζοντας πολυτέλεια, σύγχρονες ανέσεις, αλλά και τον τρόπο ζωής που θα περίμενε κανείς από τα Ιόνια Νησιά.

    Σε μία από τις ωραιότερες απομονωμένες παραλίες του νησιού, η κατοικία αυτή είναι πραγματικά ένα “κρυμμένο κόσμημα”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: H_orizon: Το παράξενο και εντυπωσιακό σπίτι στην Πάρο που ενώνεται με τον ορίζοντα (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: White Vista: Η πολυτελής και γαλήνια βίλα της Μυκόνου που δίνει την αίσθηση του απέραντου! (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δύο πανέμορφες εξοχικές κατοικίες με κυκλαδίτικα στοιχεία στην Πάρο (10 pics)



    ΣΧΟΛΙΑ