• AUTO

    Jeremy Clarkson : Η μεγάλη επιστροφή του έριξε το ίντερνετ (video)

    Από αριστερά James May, Jeremy Clarkson και Richard Hammond.

    Από αριστερά James May, Jeremy Clarkson και Richard Hammond.


    The Grand Tour, o Jeremy Clarkson και η παρέα του επιτέλους επιστρέφουν. Ο φλεγματικός Βρετανός παρέα με τους γνωστούς – αγνώστους Richard Hammond και James May, ήδη σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ παράνομων downloads! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα Independent, 7.9 εκατομμύρια άνθρωποι επέλεξαν να «κατεβάσουν» παράνομα το πρώτο επεισόδιο της νέας του εκπομπής The Grand Tour.

    the-grnad-tour-a1200Και παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με τον Guardian αυτά τα νούμερα άρχισαν να πέφτουν σταδιακά , με 6.4 εκατομμύρια να κατεβάζουν το δεύτερο επεισόδιο και 4.6 αντίστοιχα, το τρίτο, οι παραπάνω αριθμοί υποδηλώνουν πως το 13.7% όσων τελικά βλέπουν το σόου, το βλέπουν παράνομα.

    Άρα, το Amazon Prime, που μεταδίδει την εκπομπή, έχασε μόνο από το πρώτο επεισόδιο και μόνο στην Αγγλία, περίπου 4 εκατομμύρια δολάρια.

    Το πρώτο επεισόδιο του Grand Tour αποτέλεσε την πρεμιέρα του Amazon Prime με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση ενώ η εναρκτήρια σκηνή της πρώτης του σεζόν, έσπασε κάθε ρεκόρ κόστους αφού μόνο για αυτή, δαπανήθηκαν περισσότερα από 3 εκατομμύρια δολάρια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Mercedes AMG GT R εισβάλλει στο Ring και ανατρέπει τα δεδομένα της απόλυτης ταχύτητας! (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλη κυκλοφορίας: Αυτοί είναι οι νόμιμοι τρόποι για να μη πληρώσετε

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Ξεχάστε την BMW M4 GTS! 



    ΣΧΟΛΙΑ