• City Stories

    Εσείς θα δίνατε 10 εκατ. ευρώ για αυτή την ονειρική κατοικία στη Μύκονο; (17 pics)


    Αυτή η κατοικία μοιάζει να είναι “ένα μικρό κομμάτι ευτυχίας”! Διαθέτει εκπληκτική θέα στη θάλασσα, σε μια έκταση 4 στρεμμάτων. Το παρακάτω εντυπωσιακό σπίτι, που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα ακινήτων sothebysrealty.gr, ονομάζεται Elysium και η τιμή πώλησής του ανέρχεται στα 10.500.000 €.

    Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα απομονωμένο κτήμα 700m2 που διαθέτει ονειρική πανοραμική θέα στην πόλη της Μυκόνου. Το εσωτερικό μέρος της κατοικίας είναι, επίσης, εκπληκτικό με σύγχρονους χώρους και εννέα υπνοδωμάτια σαν σουίτες.

    Το Elysium είναι σχεδιασμένο από έναν γνωστό αρχιτέκτονα και εμπνευσμένο από την αρχαία κυκλαδική αρχιτεκτονική, ωστόσο είναι μινιμάλ και μοντέρνο. Το Elysium, σεβόμενο τη φυσική ομορφιά της Μυκόνου, ενσωματώνεται απόλυτα στο περιβάλλον, ενώ εσωτερικά βρίσκει κανείς εντυπωσιακά στοιχεία, όπως οι διάδρομοι από πέτρα και γυαλί.

    Το Elysium διαθέτει ανοιχτές βεράντες με έπιπλα σαλονιού και χώρο ηλιοθεραπείας που σας επιτρέπει να απολαύσετε τον μεσογειακό καιρό του νησιού. Η πισίνα και το τζακούζι είναι ιδανικά για να χαλαρώσετε ή να απολαύσετε ένα μπάνιο, ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική στα εξωτερικά ηχεία CSEED που “εκτοξεύονται” από το έδαφος.

    Ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία στο Elysium είναι ο χώρος της τραπεζαρίας, όπου μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας με το βλέμμα σας να βυθίζεται στο απόλυτο μπλε!

    Το Elysium διαθέτει 57 μέτρα από ανοιχτές γυάλινες πόρτες, οι οποίες “εξαφανίζονται” μέσα στους τοίχους εντελώς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, καθώς το σαλόνι γίνεται ένα με τον εξωτερικό χώρο της κατοικίας. Στον επάνω όροφο, ένα καταπληκτικό master υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο και καθιστικό και ιδιωτική εξωτερική πισίνα / τζακούζι μπορεί να σας προσφέρει μοναδικές στιγμές.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πωλείται μία από τις πιο εντυπωσιακές και πολυτελείς κατοικίες της Κρήτης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εντυπωσιακή κατοικία με μαγικό φωτισμό και απίστευτη θέα στο Ηράκλειο! (11 pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κατοικία στις Σπέτσες: Επιβλητική, αρχοντική και με φυσική ομορφιά! (13 pics)



    ΣΧΟΛΙΑ