• City Stories

    Απίστευτο μπόνους από την Porsche στους υπαλλήλους της

    • NewsRoom
    Porsche


    Εδώ και πολλά χρόνια, η Porsche, η πασίγνωστη γερμανική εταιρεία αυτοκινήτων, αποτελεί κορυφαίο και επιτυχημένο brand name στο χώρο αυτό. Τα χρήματα που έχει κερδίσει από τις πωλήσεις των αυτοκινήτων της είναι πολλά. Τι γίνεται όμως όταν σε διάστημα ενός έτους πραγματοποιεί ρεκόρ πωλήσεων;

    Μοιράζει απλόχερα μπόνους στους υπαλλήλους της, φυσικά.  Πιο συγκεκριμένα, το 2016, η Porsche κατάφερε να πουλήσει 237.778 αυτοκίνητα και έτσι να μοιράσει μπόνους σε κάθε έναν από τους 21.000 ανθρώπους που εργάζονται για εκείνη.

    Ο καθένας θα πάρει το ποσό των 9.111 ευρώ, ποσό συμβολικό, καθώς παραπέμπει στο αυτοκίνητο-θρύλος του Τσουφενχάουζεν, την Porsche 911.

    Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο γερμανικός κολοσσός αυτοκινήτων κάνει αυτήν την ενέργεια. Το 2015 αλλά και το 2016 αποφάσισε να επιβραβεύσει την προσπάθεια των εργαζομένων της -επί γερμανικού εδάφους- μοιράζοντας αντίστοιχα 8.600 ευρώ και των 8.911 ευρώ.

    Τέλος, η γερμανική εταιρεία παρουσίασε αύξηση της τάξης του 14% στα λειτουργικά της κέρδη, ποσό δηλαδή που αγγίζει τα 3,4 δισεκατομμύρια ευρώ, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

    Porsche

    Porsche

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εμφανίστηκε ξανά ο Σώρρας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις του οδηγού της μοιραίας Porsche, Γιώργου Βακάκη;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στο κέντρο της Αθήνα για τη μαθητική παρέλαση

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ