• City Stories

    Mercedes X Class: O προάγγελος της X Class που ονειρευόσουν θα είναι εδώ το 2017 (video)

    • Contributor


    Η Mercedes παρουσίασε στη Σουηδία τον προάγγελο της X Class, ή αλλιώς το αγροτικό/pickup που θα αγαπήσουν οι λάτρεις των μεγάλων αυτοκινήτων.

    https://www.youtube.com/watch?v=8COr0tv_KFg

    Η X Class concept είναι η απτή απόδειξη ότι οι κατασκευαστές πολυτελείας θέλουν να “χτυπήσουν” κάθε segment της αγοράς παρουσιάζοντας μοντέλα από την μικρότερη διάσταση μέχρι τη μεγαλύτερη.

    Η Mercedes, ειδικά, έχει τόσο σημαντική προϊστορία στην τετρακίνηση ειδικών απαιτήσεων με οχήματα όπως το G Class και το διάσημο Unimog, που οι μελλοντικοί αγοραστές δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το πώς θα κινούνται στα χωράφια, την έρημο ή τα βροχερά Highlands.

    Mercedes 4 Mercedes Mercedes 1

    Το pickup της Mercedes, ακολουθεί τη σχεδιαστική μενταλιτέ της εταιρείας αλλά δίνει και ορισμένα στοιχεία που σίγουρα θα τα δούμε και σε άλλα μοντέλα της στο μέλλον. Και δεν χρειάζεται να πούμε ότι αν το X class concept έβγαινε στην παραγωγή ακριβώς όπως είναι, θα έκανε πάταγο.

    Mercedes 2 Mercedes 3

    Με δύο εκδόσεις, μία πιο civilian και μία για πιο άγριες χρήσεις, η X Class θα προσφέρεται με κίνηση στους πίσω ή και τους 4 τροχούς (με V6 Κινητήρα). Εννοείται ότι τα 4Χ4 μοντέλα θα έχουν κάθε δυνατή παροχή από την τετρακίνηση, με μπλοκάρισμα διαφορικών κλπ. Αν ήδη ονειρεύεστε θα κάνετε υπομονή μέχρι το τέλος του επόμενου έτους.

    Mercedes 4 Mercedes 5 Mercedes 6

    Πηγή: thetoc.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: BMW Motorrad Vision Next 100: H μηχανή του μέλλοντος είναι εδώ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η οικογένεια μοντέλων «i» της BMW, διευρύνεται

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πρεμιέρα για τη νέα Σειρά 5 της BMW



    ΣΧΟΛΙΑ