• Architecture & Design

    Οχτώ υπέροχες ιδέες για να στολίσετε γιορτινά τα παράθυρά σας!

    • NewsRoom
    παραθυρα χριστουγεννα


    Θέλετε να στολίσετε το σπίτι σας Χριστουγεννιάτικα, αλλά δεν σας αρκεί ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο… Θέλετε σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας η ατμόσφαιρα να είναι Χριστουγεννιάτικη, έτσι δεν είναι; Και το καλύτερο σημείο που φαίνεται μέσα κι έξω από το σπίτι είναι τα παράθυρά σας.

    Όπως κι αν είναι αυτό, μικρό, μεγάλο, με μπαλκονόπορτα ή περβάζι, μπορείτε να το στολίσετε με αυτές τις υπέροχες χριστουγεννιάτικες ιδέες που σας προτείνουμε!

    1. Γράψτε στο τζάμι του παραθύρου σας

    window1Με ένα μαρκαδόρο ειδικό για τζάμια, ζωγραφίστε χιονονιφάδες, αστεράκια, γράψτε ευχές και φέρτε το πνεύμα των χριστουγέννων στο… παράθυρό σας. Μια άλλη ωραία ιδέα είναι να ζωγραφίσετε χριστουγεννιάτικα με ένα σαπούνι! Βγαίνει εύκολα και είναι τέλειο!

    2. Μια χιονισμένη χάρτινη πολιτεία στο τζάμι

    window 5Πάρτε λευκά χαρτιά και κόψτε τα σε σχήματα δέντρων, σπιτιών κι έτσι δημιουργήστε μια μικρή πολιτεία. Κολλήστε έπειτα τα χαρτιά στο τζάμι κι έτσι θα φαίνεται κι από τις δύο πλευρές!

    3. Βάλτε μικρά στεφάνια στα παράθυρα

    window13Περάστε κόκκινες κορδέλες σε πράσινα στεφάνια, μικρού μεγέθους και σε διαφορετικά ύψη, κρεμάστε τα στο παράθυρό σας.

    4. Βάλτε άσπρα χιονισμένα στεφάνια

    window 11Για να έχετε μια χιονισμένη πινελιά στο παράθυρό σας, επιλέξετε άσπρα στεφάνια και κορδέλες και κρεμάστε από ένα σε κάθε παράθυρο του σαλονιού σας!

    5. Κρεμάστε γλειφιτζούρια

    windowΠάρτε μερικά γλειφιτζούρια μπαστουνάκια, θα τα βρείτε και σε καταστήματα παιχνιδιών, δέστε μια κορδέλα σε καθένα από αυτά και κρεμάστε τα στο κούφωμα του παραθύρου.

    6. Κρεμάστε μπάλες με κορδέλες

    christmas windowΠάρτε μερικές μπάλες, περάστε κόκκινες κορδέλες και κρεμάστε τες μπροστά στο παράθυρο

    7.Βάλτε γιρλάντες με λαμπάκια

    32020_lΚρεμάστε γιρλάντες με μικρά λαμπάκια στα παράθυρα που θα δώσουν μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Βρείτε στην αγορά λαμπάκια σε σχήματα αστεριών!

    8.Κρεμάστε … αιωρούμενες μπάλες

    windΚρεμάστε με πετονιά που δεν φαίνεται τις μπάλες σας κι έτσι θα φαίνεται από μακριά πως αιωρούνται!

    Πηγή: www.womanow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για τα υπνοδωμάτια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέες ιδέες για να διακοσμήσετε γιορτινά το σπίτι σας τα Χριστούγεννα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς θα διακοσμήσετε χριστουγεννιάτικα το τζάκι σας!



    ΣΧΟΛΙΑ