• Architecture & Design

    MADESIGN: «Παντρεύουν» χρώματα, υλικά και γραμμές με τα τελευταία αρχιτεκτονικά επιτεύγματα

    • NewsRoom


    Χρώματα και υφές των υλικών, πηγές φωτισμού και καθαρότητα του σχεδίου είναι οι οδηγοί της έμπνευσης για τις δύο interior designers, Μαρία Ρόκα και Ανθή Ντέμου, οι οποίες από το 2016 έστησαν το γραφείο MADESIGN με έδρα την Αθήνα. Το γραφείο των δύο έμπειρων designers δίνει πρωτότυπες ιδέες σε όλα τα στάδια μέχρι η κατασκευή να γίνει λειτουργική και να παραδοθεί στον ιδιοκτήτη της: από τη μελέτη και τον σχεδιασμό ως την κατασκευή των εσωτερικών χώρων, είτε πρόκειται για κατοικίες είτε για επαγγελματικούς χώρους.

    Το γραφείο MADESIGN αναλαμβάνει έργα που καλύπτουν όλη την γκάμα του interior design: Κατοικίες, ξενοδοχεία και επαγγελματικούς χώρους, ενώ οι  δουλειές που αναλαμβάνουν εκτείνονται σε όλη την Ελλάδα.

    Η πολυετή εμπειρία σε διαφορετικά είδη στον τομέα του interior design έχουν εξελίξει την ΜADESIGN σε ένα ολοκληρωμένο μελετητικό γραφείο, με εξειδίκευση στον σχεδιασμό ειδικών κατασκευών κάτι το οποίο φαίνεται μέσα από τα έργα που έχουν υλοποιηθεί, τόσο σε σχεδιαστικό όσο και κατασκευαστικό επίπεδο.

    Τα έργα τους χαρακτηρίζονται από την έμφαση στο χρώμα και τις υφές των υλικών, καθώς και την αλληλεπίδραση των φυσικών και τεχνητών πηγών φωτισμού. Οι καθαρές γραμμές και η μοναδικότητα του σχεδίου συνθέτουν στην άρτια ολοκλήρωση του.

    Στόχος του γραφείου είναι παραδώσει στον πελάτη έργα, στα οποία θα έχουν εντάξει όλα τα νεότερα επιτεύγματα της αρχιτεκτονικής και του design, όπου η εφαρμογή της μελέτης περνάει από το χαρτί στους πλέον συγχρόνους τρόπους παρουσίασης.

    Το σύνολο της μελέτης ενός  project είναι αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ των designers και των πελατών, συνυπολογίζοντας το χώρο, τον τόπο και το περιβάλλον. Αναλαμβάνουν και επιβλέπουν όλη την πρόοδο του έργου, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλίμακας, από την σύλληψη της ιδέας και τον σχεδιασμό μέχρι την υλοποίησή του, βήμα- βήμα με τους εξειδικευμένους, κατάλληλους για κάθε έργο συνεργάτες αρχιτέκτονες, μηχανικούς και τεχνίτες όλων των ειδικοτήτων.



    ΣΧΟΛΙΑ