ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το αρχιτεκτονικό δίδυμο Mathias Mentze και Alexander Ottenstein ανέλαβε την πλήρη ανακαίνιση αυτής της πανέμορφης εξοχικής κατοικίας του 19ου αιώνα στο Jels της Δανίας.
Χτισμένη το 1885, η διώροφη κατοικία αποκτήθηκε από την οικογένεια Dinesen (γνωστή για την εμπορία ξύλινων δαπέδων) το 2004 και λειτούργησε ως ιδιωτική κατοικία για 15 χρόνια, πριν γίνει ξενώνας για τους καλεσμένους της εταιρίας.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το αεροδρόμιο της Κατάνια επαναλειτουργεί ενώ συνεχίζεται η έκρηξη της Αίτνας
- Η Berkshire αυξάνει τις συμμετοχές της σε Delta Air Lines και Alphabet
- Κορινθία: Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στην περιοχή Βαμβακές – Επιχειρούν 6 ελικόπτερα και 2 αεροσκάφη
- Σαμοθράκη: Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Ξηροπόταμος – Επιχειρούν 4 εναέρια μεσα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.