ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Alpha Bank έλαβε τρία βραβεία για την εταιρική υπευθυνότητα στα Hellenic Responsible Business Awards 2019, που διοργάνωσαν την Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019, για τέταρτη συνεχή χρονιά, το περιοδικό Marketing Week και η Boussias Communications.
Συγκεκριμένα, στα Hellenic Responsible Business Awards 2019, η Τράπεζα έλαβε Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Συνεργασία Επιχείρησης – ΜΚΟ, για το πρόγραμμα «Μαζί, με στόχο την υγεία», το οποίο πραγματοποιείται από το 2014 σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ «Άγονη Γραμμή Γόνιμη», με στόχο τον εξοπλισμό ιατρείων σε νησιά της Ελλάδας με ιατρικά μηχανήματα και ιατροφαρμακευτικό υλικό.
Επιπλέον, έλαβε Ασημένια Βραβεία στις κατηγορίες Ανταπόκριση σε Έκτακτη Ανάγκη/ Disaster Relief και Καλύτερη Έντυπη Έκδοση/ Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας αντιστοίχως.
Οι τρεις αυτές διακρίσεις αποτελούν σημαντική αναγνώριση της πολιτικής εταιρικής υπευθυνότητας της Alpha Bank, που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας της Τραπέζης και παίζει καθοριστικό ρόλο στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της επιχειρηματικής της δράσεως. Ο αναγνωρισμένος θεσμός των Hellenic Responsible Business Awards βραβεύει τις εταιρίες και τους οργανισμούς που συμβάλλουν με το έργο τους στη βιώσιμη και την κοινωνική ανάπτυξη.
Σκοπός είναι να αναδειχθούν πρότυπα μοντέλα συνεργασίας που αλλάζουν το πρόσωπο της σύγχρονης βιώσιμης επιχειρηματικότητας, κάτι που αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σύλλογος Προσωπικού Alpha Bank: Πως το ασφαλιστικό θα γλιτώσει την κατάρρευση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Alpha Bank Κύπρου: Κοντά σε διαχειριστή για τα NPLs των 3,7 δις – Οι «μνηστήρες»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι «μνηστήρες» για τα 5 ακίνητα «πακέτο» της Μπάμπης Βωβός που πουλά η Alpha Bank
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δ. Αθανασίου (σπάνια νοσήματα): Η γενετική πρόληψη εξοικονομεί έως και 15 ευρώ για κάθε 1 ευρώ επένδυσης
- Στρατηγική συμμαχία Εξάρχου – Καλλίνικου: Το Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο, η Ελευσίνα και η εμπλοκή του DFC
- Αποζημίωση για τις καθυστερήσεις στη Δικαιοσύνη: Η απόφαση-σταθμός που θα κοστίσει ακριβά στο Δημόσιο
- Πάνω από 350 πλοία και 6.000 ναυτικοί εγκλωβισμένοι στα Στενά του Ορμούζ και στον Περσικό κόλπο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.