• Τα ιδανικά χριστουγεννιάτικα δώρα για τον gadgetάκια φίλο σου!

    Δημοσιεύτηκε:

    Τα Χριστούγεννα, η πιο μαγική εποχή του χρόνου έφτασε! Μια λαμπερή γιορτή που συνδέεται αλληλένδετα με την αγάπη, τη χαρά και την προσφορά. Και τι πιο ωραίο από το να προσφέρεις χαρά στα αγαπημένα σου πρόσωπα μέσα από δώρα τεχνολογίας; Φέτος κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο θα υπάρχουν μοναδικές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους με τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα δώρα που θα βρεις στον μεγαλύτερο online προορισμό, το Public.gr.

    Μέσα από το Public.gr θα ανακαλύψεις μια τεράστια ποικιλία από κορυφαία tech είδη που θα ενθουσιάσουν ακόμα και τον πιο ψαγμένο gadgetάκια φίλο σου. Χιλιάδες προτάσεις για χριστουγεννιάτικα δώρα για να προσθέσεις κάτι νέο στη συλλογή του ή να αναβαθμίσεις το υπάρχον μοντέλο του με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

    Smartphones

    Από τις πιο οικονομικές επιλογές αποτελεί το Smartphone Huawei P40 Lite E που συνδυάζει πανέμορφο σχεδιασμό και κορυφαίες τεχνολογίες. Με οθόνη στις 6,39 ίντσες, ανάλυση 1560 x 720 pixels και 8πύρηνο επεξεργαστή Kirin 710F με χρονισμό έως 2,2GHz, πρόκειται για μια δυνατή επιλογή. Επιπλέον, με τα 4GB μνήμης RAM και τα 64GB αποθηκευτικού χώρου, προσφέρει εξαιρετική απόδοση και ταυτόχρονη εκτέλεση εφαρμογών, ενώ με το τριπλό σύστημα ΑΙ καμερών: 48 MP & 8MP & 2MP μπορεί να τραβάει επαγγελματικές φωτογραφίες και βίντεο.

    Για τους λάτρεις της Apple, το iPhone 12 Pro είναι η απόλυτη επιλογή. Πρόκειται για το ισχυρότερο και καλύτερο iPhone που έχει κυκλοφορήσει η Apple μετά το iPhone 12 Pro Max. Με οθόνη Super Retina XDR στις 6,1 ίντσες, τεχνολογίας OLED, το iPhone 12 Pro προσφέρει εξαιρετική ακρίβεια χρωμάτων. Διαθέτει το επαναστατικό τσιπ A14 Bionic με Next-generation Neural Engine, ενώ το σύστημα τριπλής κάμερας με τεχνολογία LiDAR και αισθητήρες 12MP Ultra Wide, 12MP Wide και 12MP Telephoto προσφέρει πληθώρα δυνατοτήτων χωρίς πολυπλοκότητα ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η TrueDepth Camera 12MP με ƒ/2.2 aperture, χαρίζει επαγγελματικές selfies με υποστήριξη βίντεο 4Κ και slo-mo. Διατίθεται σε τέσσερα χρώματα, Gold, Silver, Pacific Blue και Graphite και μνήμη 128GB, 256GB και 512GB.

    Wearables

    Ιδανικό δώρο για λάτρεις της άθλησης αυτά τα Χριστούγεννα είναι ένα activity tracker, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καταγράφει και να παρακολουθεί με ακρίβεια τις αθλητικές δραστηριότητες και την υγεία. 

    Ένα οικονομικό, αλλά παράλληλα πολλά υποσχόμενο activity tracker είναι το Xiaomi Mi Band 5, το οποίο χάρη στο επιταχυνσιόμετρο 3 αξόνων και των αισθητήρων γυροσκοπίου 3 αξόνων, καταγράφει καθημερινά τον καρδιακό ρυθμό, την πίεση και την ποιότητα ύπνου. Τα 11 διαθέσιμα sports modes περιλαμβάνουν κωπηλατικό και ελλειπτικό μηχάνημα, yoga, σκοινάκι, ποδήλατο εσωτερικού χώρου κλπ. Η μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία του προσφέρει έως 14 ημέρες αυτονομία, ενώ η φόρτισή της γίνεται άμεσα και εύκολα χάρη στα μαγνητικά pins φόρτισης. Μάλιστα, δίνει έλεγχο στην κάμερα του κινητού απομακρυσμένα, τραβώντας μια φωτογραφία χωρίς να αγγίξεις το smartphone. Τέλος, το band είναι αδιάβροχο σε βάθος 50 μέτρων, οπότε θα το έχει μαζί του στη θάλασσα αλλά και στο ντους.

    Στον αντίποδα βρίσκεται το νέο Apple Watch Series 6 της Apple, το οποίο κυκλοφορεί σε πολλές εκδόσεις και χρώματα. Το Apple Watch Series 6 διαθέτει για πρώτη φορά μέτρηση του οξυγόνου στο αίμα, με το νέο επαναστατικό αισθητήρα. Επίσης έχει νέα εφαρμογή Sleep που θα βοηθήσει τον φίλο σου να φτιάξει την καθημερινή του ρουτίνα. Επιπλέον διαθέτει εφαρμογές που θα τον βοηθήσουν να παραμείνει δραστήριος και συνδεδεμένος όπως Fitness app, πυξίδα, γυροσκόπιο και επιταχυνσιόμετρο. Ακόμη, χαρίζει μια μοναδική εμπειρία θέασης χάρη στην ενισχυμένη Always-On Retina οθόνη, η οποία είναι τώρα 2.5x φωτεινότερη σε εξωτερικό χώρο, όταν έχεις τον καρπό σου προς τα κάτω.

    Tablets

    Ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο δώρο για κάποιον που χρειάζεται μια μεγαλύτερη οθόνη από εκείνη του κινητού και ένα εύχρηστο μηχάνημα με τις ίδιες λειτουργίες ενός υπολογιστή, αποτελεί το tablet.

    Εμείς επιλέξαμε και σου προτείνουμε το Tablet Lenovo Tab M7 το οποίο ενσωματώνει οθόνη HD IPS στις 7 ίντσες με ανάλυση 1024 x 600 για την παρακολούθηση on the go ταινίες, παιχνίδια και οτιδήποτε άλλο μπορείς να σκεφτείς. Επιπλέον διαθέτει τεχνολογία ήχου Dolby Atmos για μια κορυφαία κινηματογραφική εμπειρία στο tablet. Ο πανίσχυρος τετραπύρηνος επεξεργαστής MediaTek MT8321 με χρονισμό στα 1.30 GHz και σε συνδυασμό με τα 1GB μνήμης RAM και τα 16GB μνήμης ROM με δυνατότητα επέκτασης έως 128GB μέσω κάρτας microSD, εξασφαλίζει ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία χωρίς κολλήματα. Με κύρια κάμερα 2MP και selfie 2MP θα μπορεί να απαθανατίζει όλες τις αγαπημένες του στιγμές και να τις ανεβάζει στα social media. Τέλος, το Lenovo Tab M7 διαθέτει τεράστια χωρητικότητα μπαταρίας 3590 mAh με εξαιρετική αυτονομία, καλύπτοντάς τον καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

    Φέτος η Apple ανεβάζει κι άλλο τον πήχη, με την 8η γενιά των Apple Airpad. Το νέο iPad συνδυάζει τεράστια ικανότητα με απαράμιλλη ευκολία χρήσης και ευελιξία. Με το ισχυρό τσιπ A12 Bionic, υποστήριξη για το Apple Pencil και το smart keyboard, οθόνη Retina Display 10.2″ και τα εκπληκτικά νέα πράγματα που μπορεί κανείς να κάνει με το iPadOS 14, τώρα υπάρχουν ακόμη περισσότερα για να αγαπήσεις στο iPad. Τέλος χάρη στο ισχυρό τσιπ A12 Bionic δίνεται η δυνατότητα multitasking με πολλαπλές ανοιχτές εφαρμογές, μπορεί να παίζει παιχνίδια χωρίς κανένα πρόβλημα και να κάνει βαριές εργασίες όπως επεξεργασία φωτογραφιών και video γρήγορα άνετα και αποτελεσματικά!

    Laptops

    Το Lenovo IdeaPad 3 αποτελεί μία εξαιρετική λύση για τον χρήστη που αποζητά ένα multitasking laptop, ικανό να του σταθεί επάξια καθ’ όλη τη διάρκεια της καθημερινότητάς του. Ενσωματώνει οθόνη στις 15.6 ίντσες με ανάλυση Full HD 1920 x 1080 για εκπληκτικές αντιθέσεις ανάμεσα στα πιο φωτεινά ανοιχτά χρώματα και στα πιο σκούρα μαύρα χρώματα. Στην καρδιά του συστήματος υπάρχει ο προηγμένος 2πύρηνος επεξεργαστής AMD Ryzen 3 3250U με χρονισμό στα 2.6 GHz και σε turbo στα 3.5GHz, ο οποίος σε συνδυασμό με τα 4GB DDR4 μνήμης RAM και τα 256GB SSD σκληρού δίσκου διεκπεραιώνουν ομαλά και τις πιο απαιτητικές εργασίες. Ταυτόχρονα, η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών AMD Radeon Graphics εγγυάται υψηλή απόδοση γραφικών στις καθημερινές εργασίες. Διαθέτει 4-in-1 card reader και θύρες USB ώστε να συνδέσει τις αγαπημένες του συσκευές και να παίξει ταινίες και μουσικά άλμπουμ, ενώ η θύρα HDMI επιτρέπει να προβάλλει εικόνα σε προτζέκτορα ή τηλεόραση. Τέλος το Ideapad είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 45Wh, για μην ανησυχεί ποτέ αν θα ξεμείνει από μπαταρία.

    Λεπτός, αξιόπιστος φορητός υπολογιστής με μεγάλη οθόνη είναι ο Hp 15s-fq1001nv, ο οποίος διαθέτει μπαταρία μεγάλης διάρκειας, καθώς και λεπτή και φορητή σχεδίαση micro-edge. Προσφέρει αξιόπιστη απόδοση και μεγάλη οθόνη για απρόσκοπτη παραγωγικότητα και ψυχαγωγία. Θα μπορεί να κάνει streaming, να περιηγείται, καθώς και να ολοκληρώνει τις εργασίες του γρήγορα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Υπολογιστής με αρκετή ισχύ ακόμα και για τις πιο  πολυάσχολες ημέρες του, με επεξεργαστή Intel® και αξιόπιστη αποθήκευση flash σε εξαιρετική τιμή.

    Τηλεοράσεις

    Μεγάλη ποικιλία σε τηλεοράσεις θα βρείτε επίσης στο Public.gr. Ξεχωρίζει η Τηλεόραση LG 32″ LED HD Ready με πλούσια εικόνα που σίγουρα θα εντυπωσιάσει. Με ανάλυση HD Ready για αψεγάδιαστη εικόνα στις 32″ για μοναδικές προβολές, η μοντέρνα σχεδίασή της την κάνει να ξεχωρίζει ενώ η πληθώρα ενσωματωμένων τεχνολογιών θα αναβαθμίσουν την ψυχαγωγία του. Ο ήχος της είναι το ίδιο εντυπωσιακός με την ποιότητα της εικόνας της, για να συνοδεύει τις ταινίες του, ενώ το μεταλλικό σχέδιό της ταιριάζει σε κάθε είδος χώρου. Οι πολλαπλές θύρες της, από HDMI ως USB, την καθιστούν ιδανική για συνδυασμό με ηχεία και πολλά περισσότερα, για να φτιάξει το δικό του σινεμά στο σπίτι!

    Η νέα Τηλεόραση Samsung 55″ Smart 4K QLED προσφέρει βαθύτερο μαύρο από κάθε οπτική γωνία, ενώ διαθέτει δισεκατομμύρια χρωματικές αποχρώσεις. Εξοπλισμένη με QLED τεχνολογία πάνελ που αποδίδει σε ανάλυση Ultra HD 4K, προσφέρει ζωηρά χρώματα, άψογη αντίθεση για καθαρή εικόνα είτε σε απόλυτο σκοτάδι, είτε σε πολύ φωτεινό χώρο, υψηλής ποιότητας HDR. Με Samsung TV Apps για εφαρμογές TV και Social TV, αναπαραγωγή ταινιών/φωτογραφιών/μουσικής κ.τ.λ., Smart τεχνολογίες για σύνδεση στο internet, αλλά και θύρες HDMI και USB για να συνδέει τις συσκευές του, δίνει την ελευθερία να απολαύσεις το περιεχόμενο που θες, με τον τρόπο που θες, σε κορυφαίας κλάσης ποιότητα.

    Gaming consoles

    Το απόλυτο χριστουγεννιάτικο δώρο για κάθε gaming fan, δεν είναι άλλο από το νέο PlayStation 5, το οποίο σίγουρα θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. Πρόκειται για μια πιο βαθιά και καθηλωτική εμπειρία gaming με τη νέα συναρπαστική αίσθηση αφής του καινοτόμου, νέου PS5 controller χάρη στην τεχνολογία haptic feedback και τη δυναμική αντίσταση στις σκανδάλες (adaptive triggers). Tο ασύρματο χειριστήριο DualSense περιλαμβάνει επίσης ενσωματωμένο μικρόφωνο και κουμπί δημιουργίας, όλα πλαισιωμένα από εμβληματικό και άνετο σχεδιασμό.

    Για τους λάτρεις της Nintendo, ιδανική επιλογή αποτελεί το Nintendo Switch, το οποίο κυκλοφορεί σε διάφορες εκδόσεις συνοδευόμενο από διαφορετικά παιχνίδια. Νεώτερο bundle αποτελεί το Switch με το παιχνίδι γυμναστικής Ring Fit, που συνδυάζει διασκέδαση και άθληση. 

    Ακουστικά και φορητά ηχεία

    Ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά ή ένα φορητό ηχείο αποτελούν, επίσης, ένα υπέροχο δώρο για μοναδική εμπειρία ήχου. Με τα ακουστικά Asus Tuf Gaming H7 Core Headset το gaming ανεβαίνει σε άλλο επίπεδο! Προσιτή επιλογή αποτελούν και τα Ασύρματα Ακουστικά Κεφαλής Sony Overhead.

    Από φορητά ηχεία, σου προτείνουμε το JBL Mini Go 2 με Bluetooth ή το φορητό ηχείο Sony SRS-XB12. Πρωτότυπο δώρο αποτελεί και το Speaker Jbl Clip 3 Bt Wproof Blk Camo.

    Κάμερες

    Αν οι αγαπημένοι σου άνθρωποι σκέφτονται να ασχοληθούν με ένα νέο χόμπι, τότε αυτά τα Χριστούγεννα μπορείς να τους βοηθήσεις να κάνουν τα πρώτα βήματα στο χώρο της φωτογραφίας. Στην κατηγορία αυτή βλέπουμε μια DSLR και μίας Mirrorless μηχανής. Τόσο η Canon EOS 2000D όσο και η Sony α6000 μπορούν με ευκολία να υποστηρίξουν την είσοδο κάθε χρήστη στα μυστικά της φωτογραφίας. Μάλιστα, πρόκειται για τις κάμερες που επιλέγει και ο Virtual Santa του Public, Αντίνοος Αλμπάνης.

    hiTech

    Αν επιθυμείς να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να χαρίσεις το πιο πρωτότυπο και cool χριστουγεννιάτικο δώρο, μπορείς να επιλέξεις ένα Hoverboard, όπως το Hoverboard Urban Glide 65 Lite Black ή ένα Scooter, όπως το Ηλετρικό Πατίνι Urban Glide Escooter Ride 62S.

    Ακόμα ένα πρωτότυπο δώρο είναι ένα Drone και συγκεκριμένα το Holy Stone Hs100 Fpv Rc Drone With 2k Camera And Gps.

    Ό,τι κι αν αποφασίσεις να χαρίσεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο, το ιδανικό δώρο βρίσκεται στο Public.gr, καθώς και στα 2.000 συνεργαζόμενα καταστήματα, όπου μπορείς να συγκρίνεις και να ανακαλύψεις αυτό που θέλεις σε «αχτύπητες» τιμές. 

    Αν πάλι προτιμάς να επιλέξει εκείνος αυτό ακριβώς που θέλει και ταιριάζει στις προτιμήσεις και τις ανάγκες του, μπορείς να του προσφέρεις την e-gift card, την ηλεκτρονική δωροκάρτα που φτάνει στον παραλήπτη σε μερικά μόλις λεπτά με το χρηματικό ποσό που επιλέγεις εσύ. Επιπλέον, το Public σου δίνει τη δυνατότητα να ζωντανέψεις τη χαρά του δώρου και μαζί με την e-gift card να στείλεις απίστευτες αυτοσχέδιες ιδέες για να τη μετατρέψει στο πιο γιορτινό πακέτο κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

    Και φέτος τα Χριστούγεννα τα δώρα ξεκινούν στο Public.gr!