• NewsRoomNewsRoom

    Αν ρωτήσει κανείς τυχαία κάποιον στον δρόμο τι σημαίνει γι’ αυτόν «Χριστούγεννα», η πιθανότερη απάντηση που θα λάβει είναι: αγάπη, οικογένεια, χριστουγεννιάτικα δέντρα, στολίδια, δώρα – πολλά δώρα!

    Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά έχουν συνδεθεί αναπόσπαστα στο μυαλό όλων μας με τα δώρα της μαμάς, του μπαμπά, της γιαγιάς και του παππού, της νονάς κλπ. Δώρα που πάντα θέλαμε να είναι -μα τι άλλο!- παιχνίδια!

    Όμως, το να βρεις το ιδανικό παιχνίδι για κάθε ηλικία δεν είναι πάντα εύκολο. Κάθε ηλικία έχει διαφορετικές προτιμήσεις, αλλά και ανάγκες. Τα μικρά παιδιά θέλουν ήχους, χρώματα και παιχνίδια που τα βοηθούν να μαθαίνουν, να αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους. Τα μεγαλύτερα, παιχνίδια φαντασίας, ρόλων, δημιουργικά, παιχνίδια που μπορούν να παίξουν με άλλους. Και οι έφηβοι; Αχ, αυτοί οι έφηβοι! Εδώ, τα πράγματα ποικίλλουν. Gadgets, drones, scooters συνυπάρχουν πολλές φορές με βιβλία, μουσική, αξεσουάρ, ρούχα, συλλεκτικά αντικείμενα και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.

    Ευτυχώς, υπάρχουν μέρη όπου μπορείς να βρεις τα πάντα. Όπως το Public, που διαθέτει αμέτρητα πρωτότυπα δώρα και παιχνίδια για όλους.

    Αυτοκίνητα, πίστες, LEGO και ήρωες έχουν την τιμητική τους στις μικρές ηλικίες. Το ίδιο ισχύει και για τα παραδοσιακά αγαπημένα των παιδιών Barbie και Playmobil.

    LEGO® Ελικόπτερο Αστυνομίας
    LEGO® Μεταφορικό Αστυνομικού Ελικοπτέρου

    Δημιουργικά και πρωτότυπα, αναπτύσσουν τη φαντασία, εξασκούν το μικρό μυαλουδάκι και υπόσχονται αμέτρητες ώρες διασκέδασης, τις οποίες μπορούν να μοιραστούν μαζί μας!

    Ντουλάπα Barbie Με Κούκλα
    Νέα Ντουλάπα Barbie Με Κούκλα

    Χρώματα, πρωτότυπα μπλοκ ζωγραφικής, ξύστρες, χρωματιστά στυλό και άλλα δεν είναι μόνο για το σχολείο, αλλά και για να ζωγραφίσουμε την κάρτα που θα στείλουμε στη γιαγιά, για να φτιάξουμε μια ζωγραφιά για τη νονά και τον νονό, για να γράψουμε ένα σημείωμα στη φίλη μας που είναι τόσο δύσκολο να συναντήσουμε αυτές τις μέρες!

    Σετ Κατασκευής Gravitrax Starter Set
    Σετ Κατασκευής Gravitrax Starter Set

    Και όσο μεγαλώνουν οι ηλικίες, τόσο μεγαλώνουν και οι επιλογές. Υπάρχει και το gaming, με αμέτρητες επιλογές σε κονσόλες, παιχνίδια και αξεσουάρ!

    Θα μου πείτε, ξεχάσαμε τα βιβλία; Όχι βέβαια! Κατά τη γνώμη μου, κάθε δώρο πρέπει να συνοδεύεται και από ένα βιβλίο. Ειδικά σήμερα που μπορεί να βρει κανείς εύκολα πληθώρα βιβλίων για κάθε ηλικία. Όπως «Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα 15: Στα βαθιά» του Τζεφ Κίνι, που μου ζήτησε η κόρη μου.

     

    Το μικρότερο χριστουγεννιάτικο δώρο
    Το μικρότερο χριστουγεννιάτικο δώρο

     

    Η γάτα του Χοσελίτο Περδόν
    Η γάτα του Χοσελίτο Περδόν

    Αλλά και επιτραπέζια! Υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από τις στιγμές που περνάμε όλοι μαζί παίζοντας και γελώντας; Κι αυτή την έκδοση της θρυλικής Monopoly, την «Έκδοση της Ζαβολιάς», τη θέλω κι εγώ!

    Η αλήθεια είναι ότι με το κατάλληλο παιχνίδι όλη η παρέα ή η οικογένεια μπορεί να περάσει εκατοντάδες ώρες διασκέδασης. Και δεν είμαι η μόνη που το πιστεύω. Το ίδιο πιστεύει και ο Αντίνοος Αλμπάνης που ντύθηκε Virtual Santa και, σε συνεργασία με τα Public, έψαξε, βρήκε και προτείνει τα πιο ενδιαφέροντα δώρα για τις γιορτές, μέσω βίντεο από τη Facebook σελίδα του Public. Ποια επιτραπέζια προτείνει; Scrabble, Uno Extreme και Pictionary Air. To πρώτο είναι το κλασικό παιχνίδι ορθογραφίας για μέχρι και 4 άτομα, το οποίο μας προκαλεί να σκεφτούμε τις λέξεις με τη μεγαλύτερη αξία. Το Uno Extreme έχει και αυτό το κλασικό gameplay που ξέρουμε από το Uno, αλλά βάζει και τον παράγοντα τύχη στο παιχνίδι. Το Pictionary Air είναι μία πιο καινοτόμα έκδοση του αγαπημένου παιχνιδιού ζωγραφικής, στην οποία κάθε παίκτης σχεδιάζει στον αέρα και η εικόνα σχηματίζεται στο κινητό ή την τηλεόραση!

    Αιχμάλωτοι της γεωγραφίας
    Αιχμάλωτοι της γεωγραφίας – 12 μεγάλοι χάρτες για να ανακαλύψετε την ιστορία και τον πολιτισμό του κόσμου

    Και για το βαφτιστήρι που μένει μακριά και δεν μπορείς να του στείλεις άμεσα κάτι ή για το εφηβάκι που δεν μπορεί να αποφασίσει; Σε αυτήν την περίπτωση και για κάθε περίσταση, υπάρχει η e-gift card! Η ηλεκτρονική δωροκάρτα που φτάνει στον παραλήπτη σε μερικά μόλις λεπτά με το χρηματικό ποσό που θα επιλέξεις και δίνει τη δυνατότητα στα αγαπημένα σου πρόσωπα να βρουν αυτό ακριβώς που ταιριάζει στις προτιμήσεις και τις ανάγκες τους.

    Τελικά, η χαρά του δώρου φέτος θα είναι μεγαλύτερη από ποτέ, μόνο στο Public!