• Business

    Στέγη στο Capitol του ομίλου Χαραγκιώνη βρίσκει η νεοεισερχόμενη εταιρεία παροχής τηλεφωνικών υπηρεσιών Sitel

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη

    Θεόδωρος Χαραγκιώνης, Εκτελεστικός Πρόεδρος του Ομίλου Χαραγκιώνη


    Περί τα 6.500 τ.μ. μίσθωσε στο Capitol του ομίλου Χαραγκιώνη, επί των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ιουλιανού, η πολυεθνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών σε επιχειρήσεις (call center) με έδρα τις ΗΠΑ, Sitel, η οποία θα δραστηριοποιηθεί από τον επόμενο χρόνο και στην Ελλάδα.

    Στο Capitol, που αρχικά ξεκίνησε ως εμπορικό κέντρο, θα συνεχίσει να στεγάζεται το Μουσείο Αυτοκινήτων με την μοναδική συλλογή του Θοδωρή Χαραγκιώνη, όπως και τα γραφεία του ομίλου Χαραγκιώνη, ενώ θα παραμείνει και ο Σκλαβενίτης. Η Sitel μίσθωσε περίπου το μισό από το ιδιαίτερο αυτό κτήριο που από χώρος εμπορίου θα μετατραπεί σε γραφεία.

    Σύμφωνα με πληροφορίες οι εργασίες για τη μετατροπή των χώρων σε γραφεία θα γίνουν από τον όμιλο Χαραγκιώνη μέχρι τον Μάρτιο και η Sitel θα ξεκινήσει να παρέχει υπηρεσίες τον Απρίλιο του 2020. Οι εργαζόμενοι που θα στεγάσει ο εν λόγω χώρος θα είναι περίπου 1.000 (σε 3 βάρδιες).

    Η Sitel ιδρύθηκε το 1985 στις ΗΠΑ και σήμερα έχει 150 γραφεία σε 27 χώρες, εξυπηρετεί τις ανάγκες 400 επιχειρήσεων σε 70 χώρες, παρέχοντας υπηρεσίες σε 48 γλώσσες, με 75.000 εργαζομένους. Η Ελλάδα είναι η 28η χώρα στην οποία θα δραστηριοποιηθεί η Sitel και η 13η ευρωπαϊκή. Στην Ευρώπη έχει εγκαταστάσεις σε Βουλγαρία, Σερβία, Γερμανία, Ολλανδία, Δανία, Ισπανία, Γαλλία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία και Ιταλία.



    ΣΧΟΛΙΑ