• Business

    Σκλαβενίτης: Διευρύνει το δίκτυό της στα Ιωάννινα – Κοντά σε συμφωνία με την SEP Παπαδόπουλος

    Σκλαβενίτης: Το νέο πρόσωπο στη διοικητική ομάδα – Όλα τα ονόματα που απαρτίζουν το νέο ΔΣ

    Γεράσιμος Σκλαβενίτης


    Στην επέκταση του δικτύου καταστημάτων της στην αγορά των Ιωαννίνων, θα προχωρήσει η Σκλαβενίτης καθώς σύμφωνα με πηγές κοντά στην εταιρεία αναμένεται εντός των ημερών η υπογραφή συμφωνίας με την τοπική αλυσίδα SEP Παπαδόπουλος.

    Η συμφωνία  θα αφορά αποκλειστικά στην ένταξη καταστημάτων στο δίκτυο της Σκλαβενίτης στα Ιωάννινα, με την SEP Παπαδόπουλος να διατηρεί 2 καταστήματα από τα 11 που διαθέτει συνολικά.

    Οι ίδιες πηγές σημειώνουν πως όλες οι θέσεις εργασίας των καταστημάτων αυτών -συνολικά  160 εργαζόμενοι- θα διατηρηθούν πλήρως  και στόχος είναι να δημιουργηθούν νεότερες στο μέλλον

    Κύκλοι κοντά στην εταιρεία επισημαίνου πως για την Σκλαβενίτης, η οποία διαθέτει ένα διευρυμένο δίκτυο καταστημάτων με πάνω από 400 σημεία σε όλη την Ελλάδα, η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί έμπρακτη στήριξη της SEP Παπαδόπουλος και των εργαζομένων της, με στόχο η τοπική αυτή εταιρεία να διασφαλίσει τη βιώσιμη λειτουργία της και να εστιάσει σε νέους τομείς δραστηριότητας.

    Μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία, πλέον 11 καταστήματα Σκλαβενίτης θα λειτουργούν στα Ιωάννινα καθώς πέραν των 9 νέων σημείων που αναμένεται να ενταχθούν στο δίκτυο της, η εταιρεία διαθέτει παρουσία στην πόλη με 2 καταστήματα.

    Διαβάστε επίσης:

    Σκλαβενίτης: Τα πλάνα για καταστήματα και επενδύσεις το 2022



    ΣΧΟΛΙΑ