ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θετικό κλίμα επικράτησε σήμερα στις ασιατικές αγορές, μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης για επικείμενη συνάντηση μεταξύ του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, και του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.
Η εξέλιξη αυτή ερμηνεύεται ως κίνηση αποκλιμάκωσης της έντασης μεταξύ των δύο χωρών, απομακρύνοντας το απευκταίο ενδεχόμενο μίας πολεμικής σύρραξης και καθησυχάζοντας τους επενδυτές.
Ο δείκτης Nikkei του Τόκιο διαμορφώθηκε στις 21.469,20 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,47%. Κέρδη κατέγραψε και ο δείκτης Hang Seng, που έκλεισε στις 30.972,81 μονάδες, ενισχυμένος κατά 1.04%, ενώ ο δείκτης TOPIX κατέγραψε κέρδη 0,32%, και διαμορφώνεται στις 1.715,48 μονάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Παγκόσμια έκπληξη: O Kim Jong-Un θα συναντηθεί με τον Trump-Όλο το παρασκήνιο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή συντάξεων: Πώς και πόσα θα πάρετε αναδρομικά μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χρήσιμες ερωταπαντήσεις για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ΄ Οίκον»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελένη Γερουλάνου: Στην Εθνική Πινακοθήκη με τη Συραγώ Τσιάρα
- «Απόβαση» των Ελλήνων τραπεζιτών στο Λονδίνο
- Ο «χρυσός» 1,25 δις από τα εξοπλιστικά, το σενάριο – έκπληξη για Οδυσσέα, η κίνηση ματ της Σοφίας, η σύγκρουση των Χάλακ και το μήνυμα της Τουρκίας
- Οικογένεια Κουλουκουντή: Τα θρυλικά Liberties, η κυριαρχία στις θάλασσες, η διαμάχη με την καλλονή Τάρα και το… Οσκαρ της Κασσάνδρας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.