ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μηχανική βλάβη υπέστη το «Κρήτη ΙΙ» και πλέει με μειωμένη ταχύτητα προς το Ηράκλειο
Μηχανική βλάβη σημειώθηκε στην αριστερή κύρια μηχανή του πλοίου «Κρήτη ΙΙ», ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή 12 ναυτικά μίλια νότια της Μήλου κατά την εκτέλεση δρομολογίου του από Πειραιά προς το Ηράκλειο της Κρήτης.
Το πλοίο με 167 επιβάτες και 71 άτομα πλήρωμα δεν έχει ζητήσει να συνδράμουν άλλα πλοία και συνεχίζει τον πλου με μειωμένη ταχύτητα προς το λιμάνι του Ηρακλείου.
Στην περιοχή πνέουν άνεμοι 4 μποφόρ.
Διαβάστε επίσης:
Castor Maritime ( Πέτρος Παναγιωτίδης): Υπερδιπλασιασμός κερδών που έφτασαν τα 118,6 εκατ. δολάρια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- 8η Οκτωβρίου: Ποιοι δρόμοι κλείνουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Τι αλλάζει σε Μετρό και Τραμ
- Γκάντι Άιζενκοτ: Δεσμεύεται να ανατρέψει τον Νετανιάχου μετά το προβάδισμα της αντιπολίτευσης στα exit polls
- I Squared Capital: Κοντά στην εξαγορά της Orizon με αποτίμηση 2 δισ. δολαρίων
- Μητσοτάκης – Τασούλας: Δείπνο με σουτζουκάκια και γύρο στη Θεσσαλονίκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.