ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με δείπνο σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης συνέχισαν τη βραδιά τους ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας, μετά την τελετή για τον νέο φωτισμό του Λευκού Πύργου.
Σε χαλαρή ατμόσφαιρα, οι δύο άνδρες επισκέφθηκαν τη «Διάβαση», στην οδό Παύλου Μελά, όπου δοκίμασαν τα φημισμένα σουτζουκάκια του εστιατορίου και χοιρινό γύρο, συνοδεύοντας το φαγητό τους με κόκκινο κρασί.
Διαβάστε επίσης
Νίκος Ανδρουλάκης: θα γυρίσει σελίδα η χώρα με την πολιτική αλλαγή ή θα επιλέξουμε τη στασιμότητα;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γκάντι Άιζενκοτ: Δεσμεύεται να ανατρέψει τον Νετανιάχου μετά το προβάδισμα της αντιπολίτευσης στα exit polls
- I Squared Capital: Κοντά στην εξαγορά της Orizon με αποτίμηση 2 δισ. δολαρίων
- Wall Street: Θετικά πρόσημα με την ΤΝ να δίνει ώθηση στον Nasdaq – Βουτιά 10,69% για την Boeing
- Πετρέλαιο: Κάτω από τα 114 δολάρια το Brent, με το βλέμμα στις κάλπες του Ισραήλ και τις διπλωματικές προσπάθειες στο Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.