• Ναυτιλία

    Θεσμική επίσκεψη στην ΑΕΝ Μακεδονίας

    Μανώλης Κουτουλάκης - Θεσμική επίσκεψη στην ΑΕΝ Μακεδονίας

    Ο γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής  Μανώλης Κουτουλάκης


    Την ΑΕΝ Μακεδονίας επισκέφθηκαν  στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στην 86η ΔΕΘ, ο γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλης Κουτουλάκης, ο αρχηγός Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχος Γεώργιος Αλεξανδράκης και ο πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Δρ. Γεώργιος Πατέρας.

    Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, ο διοικητής της ΑΕΝ Μακεδονίας αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Μακρής παρέδωσε το θυρεό της σχολής στον Δρ. Γεώργιο Πατέρα, τιμώντας στο πρόσωπο του τη συνδρομή και έμπρακτη στήριξη του ΝΕΕ στη Δημόσια Ναυτική Εκπαίδευση στην Ελλάδα.

    Ο πρόεδρος του ΝΕΕ συμμετείχε επίσης  σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης που έλαβε χώρα στο κοινό περίπτερο του Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του ΝΕΕ, με θέμα «Δημόσια Ναυτική Εκπαίδευση».

    Στη συζήτηση συμμετείχαν ακόμη ο γ.γ. Αιγαίου Μανώλης Κουτουλάκης, το στέλεχος της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ναυτικών του ΥΝΑΝΠ  Χρήστος Βαγιωνάκης, καθώς και οι διευθυντές των Σχολών Πλοιάρχων και Μηχανικών της ΑΕΝ Μακεδονίας, καπετάν Νικόλαος Τσούλης και  Χαράλαμπος Υάκινθος.

    Διαβάστε επίσης:

    Κάθε ημέρα αγοράζουν ή πουλούν και από ένα ποντοπόρο πλοίο οι Έλληνες εφοπλιστές – Πρώτοι σε αγορές, πωλήσεις και διαλύσεις

    Θα καταγράφονται ηλεκτρονικά και τα ζώα που θα ταξιδεύουν με πλοία

     



    ΣΧΟΛΙΑ