• Ναυτιλία

    Δημ. Βερνίκος: Επέκταση σε όλη την Ελλάδα μέσω της συνεργασίας Aegean Tugs – Σπανόπουλου


    Η κοινοπραξία ρυμουλκών Aegean Tugs -που αποτελείται από τις Vernicos Tugs & Salvage, Lyboussakis Salvage and Towage και Karapiperis Salvage and Towage– ενώνει τις δυνάμεις της με τον όμιλο Σπανόπουλος, ενισχύοντας την παρουσία της στα λιμάνια της χώρας και δρομολογώντας σχέδια επέκτασης για το 2018.

    Σημειώνεται ότι η κοινοπραξία Aegean Tugs διαθέτει 30 ρυμουλκά και με τα επιπλέον 30 ρυμουλκά της Σπανόπουλος θα μπορέσει να επεκτείνει τις δραστηριότητες της στην Πάτρα και το Κατάκολο, ενώ στα τέλη του 2018 στόχος είναι να καλύπτει και την Καβάλα.

    Προς το παρόν, οι εταιρείες παρέχουν υπηρεσίες σε Πειραιώς, Θεσσαλονίκη και Μύκονο.

    Ο όμιλος Σπανόπουλος, με 50 και πλέον χρόνια εμπειρίας, προσφέρει ένα πλήρες φάσμα θαλάσσιων υπηρεσιών που βασίζεται σε μία πλούσια γκάμα καινοτομιών, σε αναβαθμισμένα και άκρως παραγωγικά σκάφη.

    Παράλληλα, η Vernicos Tugs & Salvages, της οποίας ηγείται ο εφοπλιστής Δημήτρης Βερνίκος, αναμένεται μέσα τις επόμενες ημέρες να ανακοινώσει τη σύσταση κοινοπραξίας με τη μεγαλύτερη αμερικανική εταιρεία στον τομέα του salvage, εξέλιξη που θα επιτρέψει στην εταιρεία να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αντιμετώπιση των ναυαγίων στη Μεσόγειο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δύο Ελληνίδες στις 10 σημαντικότερες γυναίκες της Ναυτιλίας για το 2017

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελλάδα: Καινοτομία και ναυτιλία πάνε μαζί

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Α. Αγγελικούση: H Pantheon Tankers δίνει 86 εκ. δολ. για δύο νεότευκτα



    ΣΧΟΛΙΑ