• Ναυτιλία

    «Συν-Ένωσις»: Δωρεά ύψους €430.000 για την ανακαίνισης του «Κτιρίου Α» της ΑΕΝ Ασπροπύργου

    • NewsRoom
    ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ

    Ο κ. Θεόδωρος Βενιάμης, πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών


    Σε νέα δωρεά ύψους 430.000 ευρώ για την επισκευή και ανακαίνιση του «Κτιρίου Α» της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου προέβη η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Συν-Ένωσις», της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

    Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, εξέφρασε τις ευχαριστίες προς τον πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και της «Συν-Ένωσις» Θεόδωρο Βενιάμη, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «πρόκειται για μια σημαντική προσφορά που έρχεται να προστεθεί στη συνολική προσφορά της”Συν-Ένωσις” προς την δημόσια ναυτική εκπαίδευση».

    Όπως υπογράμμισε ο κ. Πλακιωτάκης: «Η προσφορά αυτή δεν έχει ως στόχο της μόνο την αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, αλλά έρχεται να αναδείξει τον ξεχωριστό ρόλο που διαδραματίζει ο Έλληνας ναυτικός στη ναυτιλία μας. Η αναβίωση της ναυτοσύνης των Ελλήνων παραμένει πρώτη μας προτεραιότητα», τόνισε.

    Το σχετικό ιδιωτικό συμφωνητικό σύμβασης έργου μεταξύ του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και της «Συν-Ένωσις» υπογράφηκε τη Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020, ενώ οι σχετικές εργασίες ξεκίνησαν άμεσα.

    Διαβάστε επίσης:

    «Κόκκινο» από το ΤΑΙΠΕΔ στη Cosco για το 16% των μετοχών

    Ρότα για νέο διαγωνισμό στον Σκαραμαγκά – Ποιες είναι οι παγίδες για τη ναυπηγική βιομηχανία

    Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Άγονος ο διαγωνισμός – Ομόφωνη αρνητική απόφαση στη ΓΣ



    ΣΧΟΛΙΑ