• Ναυτιλία

    Προβλήματα με τα ταχύπλοα πλοία στον Σαρωνικό

    Λιμενικό Σώμα


    Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αργοσαρωνικού, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ “ΦΛΑΙΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΑΘΗΝΑ” Ν.Π. 9864, ότι μετά τον κατάπλου στον λιμένα Πειραιά προερχόμενο από προγραμματισμένο δρομολόγιο από τους λιμένες Αγκιστρίου και Αίγινας παρουσίασε βλάβη στο πίσω δεξί ακροπτερύγιο του πλοίου.

    Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΦΛΑΙΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΑΘΗΝΑ”, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

    Επίσης, ενημερώθηκε πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αργοσαρωνικού, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-ΚΑΤ/ΡΑΝ “ΦΛΑΙΝΓΚ ΚΑΤ 6” Ν.Π. 11345, ότι κατά την διάρκεια του προγραμματισμένου δρομολογίου από τους λιμένες Πορτοχελίου-Σπετσών-Ερμιόνης-Ύδρας-Πόρου και Πειραιά διαπιστώθηκε κραδασμός στον αριστερό υδροπροωθητήρα. Το Ε/Γ-ΚΑΤ/ΡΑΝ κατέπλευσε στον λιμένα Πειραιά αποβιβάζοντας με ασφάλεια 180 επιβάτες.

    Από το Λιμενικό Φυλάκιο Αργοσαρωνικού του Α’ Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, αρχικά απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΦΛΑΙΝΓΚ ΚΑΤ 6”, ενώ μετά την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα επετράπη η συνέχιση των πλόων του.

    Διαβάστε επίσης:

    CITI: Ανεβάζει σημαντικά την τιμή-στόχο για τη MYTILINEOS – Πρόβλεψη για κερδοφορία άνω του 1 δισ.

    Έφυγε από τη ζωή η Lady Χρυσάνθη Γουλανδρή

    Deutsche Bank: Πρωταθλητής αποδόσεων το ΧΑ, παρά την πτώση του Αυγούστου



    ΣΧΟΛΙΑ