ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός σήμανε στο Λιμενικό Σώμα το πρωί του Σαββάτου (8/7) μετά από κλήση που έλαβε για ταχύπλοο σκάφος που βυθιζόταν στο Σαρωνικό.
Ειδικότερα, το περιστατικό σημειώθηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Αίγινας και Πειραιά.
Εσπευσμένα κατέφθασαν δυνάμεις του Λιμενικού, πλωτό σκάφος του οποίου μετεπιβίβασε τους οκτώ επιβάτες και αφού διαπιστώθηκε πως όλοι είναι καλά στην υγεία τους, τους μετέφερε στη Μαρίνα Ζέας.
Διαβάστε επίσης
Βαρβιτσιώτης: Δεν υπάρχει ελληνική ναυτιλία χωρίς Έλληνες ναυτικούς
Θεσσαλονίκη: Παράλυτος έμεινε 19χρονος που βούτηξε από προβλήτα στην Περαία
Ανασύρθηκαν νεκροί 8 συμπολίτες μας από τη θάλασσα – Όλοι άνω των 70 ετών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ALCΟ: Στις 10 μονάδες η διαφορά ΝΔ από ΕΛΑΣ στην πρόθεση ψήφου – 2 μονάδες η διαφορά ΕΛΑΣ-ΠΑΣΟΚ
- Mercado Bitcoin: Θα καλύψει ζημιά 40 εκατ. δολαρίων από νέα κυβερνοεπίθεση
- Ευρωαγορές: Με άνοδο το ποδαρικό στον Νοέμβριο χάρη στην υποχώρηση του πετρελαίου
- Παύλος Μαρινάκης σε Τσίπρα: Το πολιτικό θράσος του ξεπέρασε κάθε όριο – Βολές για παραϋπουργείο Δικαιοσύνης και Χρυσή Αυγή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.