• Ναυτιλία

    Propeller Club: Τίμησε Πλατανιώτη- Μαλκογεώργου


    Μετά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Propeller Club, ο πρόεδρος, Κωστής Φραγκούλης, και η ταμίας, Μαρία Χατζηωάννου, παρέδωσαν συμβολικά δύο «επιταγές» στις πρωταθλήτριες του Ντουέτου Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου, αντικατοπτρίζοντας τη σημαντική υποστήριξη που τους έχει παράσχει το Propeller Club.

    Η Ευαγγελία Πλατανιώτη τον περασμένο Φεβρουάριο στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο τεχνικό σόλο γυναικών, ενώ κατέκτησε και το αργυρό μετάλλιο στο ελεύθερο σόλο, φτάνοντας έτσι τα 4 μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα.

    H Σοφία Μαλκογεώργου το 2022 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο κόμπο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης και το 2023 το χάλκινο στο ντουέτο με την Ευαγγελία στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες της Πολωνίας.

    Η εταιρεία Alassia NewShips Management Inc., συμμετείχε στην υποστήριξη της Σοφίας Μαλκογεώργου, μέσω του Propeller Club.

    Το Propeller Club Πειραιά, όπως ανέφερε ο Κωστής Φραγκούλης, παραμένει πάντα δίπλα στους νέους και τις νέες της πατρίδας μας και εύχεται στην Ευαγγελία και τη Σοφία, υγεία και κάθε δυνατή επιτυχία στους προσεχείς Πανευρωπαϊκούς στο Βελιγράδι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

    Διαβάστε επίσης

    Capital Product Partners (Βαγγέλης Μαρινάκης): Πούλησε επτά πλοία κοντέινερ αξίας $272,5 εκατ.

    Έρχονται νεότευκτα ρυμουλκά στην Ελλάδα από θυγατρική της MSC

    Πόρτα – πόρτα στην Ακτή Μιαούλη κλιμάκιο για την προσέλκυση πλοίων στην Κυπριακή σημαία



    ΣΧΟΛΙΑ