ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ γνωστοποίησε ότι έπειτα από διαπραγματεύσεις με στελέχη της εταιρείας ΑINAFTIS επήλθε συμφωνία σχετικά με τα αιτήματα που είχε γνωστοποιήσει με την προκηρυχθείσα απεργία στις 11 Δεκεμβρίου 2025 με προοπτική κλιμάκωσης.
Κατόπιν των παραπάνω η απεργία της ΠΕΝΕΝ ματαιώνεται για το πλοίο RO-RO ‘’ΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ’’ της ανωτέρω Ναυτιλιακής Εταιρίας.
Διαβάστε επίσης:
Εμανουέλε Γκριμάλντι: Βλάπτουμε τους εαυτούς μας, θέλουμε να βλάψουμε και τις οικονομίες μας
Ο Χάρης Βαφειάς στο Nasdaq Tower: Οι 3 εισηγμένες και ο μηδενικός δανεισμός – mononewsTV
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άδωνις Γεωργιάδης: Τι λέει για τα φάρμακα της παχυσαρκίας, το «μπάχαλο» στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και τι θα γίνει με τους διοικητές
- Καρανδρίκας και Ζορμπάς σε Μπάγερν και Μίλαν: Οι ελληνικές ακαδημίες στέλνουν τα νέα τους διαμάντια στο εξωτερικό
- Εξάρχου (AKTOR): Έρχονται υψηλότερα επιτόκια και πληθωρισμός από το φθινόπωρο – «Θωρακίσαμε τώρα τη χρηματοδότησή μας»
- Αυτό είναι το σχέδιο Σμπώκου – Βασιλάκη για τη νέα επένδυση 120 εκατ. στη νότια Κρήτη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.