• Ναυτιλία

    Njord: Ανοίγει γραφεία στην Αθήνα με επικεφαλής τον Παναγιώτη Μπαχτή


    Πρόκειται για εταιρεία που ιδρύθηκε από τη Maersk Tankers

    Η εταιρεία πράσινης τεχνολογίας Njord, η οποία ιδρύθηκε από τη Maersk Tankers, εγκαινιάζει γραφείο στην Αθήνα για να εξυπηρετήσει την διευρυνόμενη πελατεία της και να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση για πράσινη τεχνολογία για τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών των πλοίων.

    Η Njord παρέχει υπηρεσίες προς τους πλοιοκτήτες και τους ναυλωτές μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, χύδην φορτίου, δεξαμενόπλοιων και φυσικού αερίου, προκειμένου να γίνουν πιο αποτελεσματικοί, προσφέροντας συμβουλευτικές και τεχνικές λύσεις που βοηθούν τους πλοιοκτήτες να μειώσουν τις εκπομπές ρύπων.

    Η επιχείρηση γνώρισε ραγδαία ανάπτυξη τον περασμένο χρόνο και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην Ελλάδα, όπου εδρεύει περίπου το ένα τρίτο των πελατών της.

    Το γραφείο στην Ελλάδα θα διευθύνει ο Παναγιώτης Μπαχτής, ο οποίος εντάχθηκε στην εταιρεία στις 15 Φεβρουαρίου. «Φέρνει μια πληθώρα γνώσεων για την τοπική αγορά από μια καριέρα που εκτείνεται σε περισσότερα από 30 χρόνια στην ελληνική ναυτιλία», υποστηρίζει η εταιρεία, προσθέτοντας ότι «η ισχυρή κατανόηση των αναγκών των πελατών θα επιτρέψει στον Njord να προσφέρει τις καλύτερες λύσεις για τις εμπορικές και λειτουργικές τους λύσεις. προφίλ.”

    «Ο ελληνικός στόλος, ο οποίος αποτελεί τόσο μεγάλο ποσοστό του παγκόσμιου στόλου, είναι το κλειδί για την απαλλαγή από τις ανθρακούχες εκπομπές του κλάδου», λέει ο Frederik Pind, Διευθύνων Σύμβουλος της Njord.

    «Βλέπουμε μεγάλη προθυμία από την πλευρά των Ελλήνων πλοιοκτητών να επενδύσουν σε τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας, με τους περισσότερους πλοιοκτήτες να αξιοποιούν ήδη την τεχνολογία για τη μείωση των εκπομπών. Καθιερώνοντας φυσική παρουσία στην Αθήνα, μπορούμε να βοηθήσουμε τους ιδιοκτήτες να εντείνουν τις προσπάθειές τους».



    ΣΧΟΛΙΑ