ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, υπεγράφη σήμερα, η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου που αφορά την «Αποκατάσταση Ζημιών Προσήνεμου Μόλου Λιμένος Ηρακλείου».
Η υπογραφή της σύμβασης έγινε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΗ, κ. Μηνά Παπαδάκη και από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της «ΑΕΚΚ Κρήτης Αθανασάκης Ανώνυμη Εταιρεία» κ. Αθανασάκη Αντώνιο.
Σκοπός της σύμβασης, η συνεργασία των δύο συμβαλλόμενων μερών για την υλοποίηση του έργου στην αποκατάσταση ζημιών του προσήνεμου Μόλου του Λιμένος Ηρακλείου συνολικού προϋπολογισμού 544.500 ευρώ πλέον ΦΠΑ.
Η υλοποίηση-εκτέλεση του έργου κρίνεται αναγκαία για την επισκευή των ζημιών που εντοπίστηκαν στους τεχνητούς ογκολίθους προστασίας ποδός και στον κρηπιδότοιχο στην εξωτερική πλευρά του προσήνεμου μόλου, στην ανακατασκευή των δαπέδων του προσήνεμου μόλου δεδομένου ότι λόγω της υπερπήδησης από τους κυματισμούς μέρος του ασφαλτικού παρουσιάζει σημαντική διάβρωση-φθορά και στην αποκατάσταση της ύφαλης εσοχή στην εσωτερική πλευρά.
Το έργο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και Εθνικών Πόρων μέσω του ΠΔΕ.
Μετά την υπογραφή της Σύμβασης ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μηνάς Παπαδάκης δήλωσε ότι «Ο ΟΛΗ αξιοποιεί όλους τους διαθέσιμους πόρους, προς όφελος των πολιτών.
Δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια. Η προσπάθειά μας για ένα λιμάνι συντηρημένο ασφαλές και σύγχρονο αποτελεί το πρώτο μας μέλημα προς όφελος της βελτίωσης της ποιότητας των πολιτών».
Διαβάστε επίσης:
Το κρουαζιερόπλοιο Costa Atlantica διεκδίκησε η SeaJets του Μάριου Ηλιόπουλου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παυλόπουλος: Όσα έγιναν τα κρίσιμα 24ωρα πριν το δημοψήφισμα του 2015 – Ο Τσίπρας, η «εισβολή» Λαφαζάνη και η «μισή αλήθεια» της Μέρκελ
- Dragons’ Den: Πάνω από €3 εκατ. οι επενδύσεις των Βαφειά, Γιοχάη, Χατζηστεφανή και των υπόλοιπων
- Αναταράξεις στην Apple: Κορυφαίο στέλεχος του ΑΙ αποχώρησε για τη Meta με «χρυσό» συμβόλαιο
- F1: Να πως έφτασε στο βάθρο ο Χούλκενμπεργκ
