ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η αρχή Ναυτιλιακών Εμπορικών Επιχειρήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου (UKMTO) ανακοίνωσε απόψε ότι έλαβε αναφορά για ένα νέο «συμβάν» στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Υεμένης, σε απόσταση 60 ναυτικών μιλιών νοτιοανατολικά του Άντεν.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ένα πλοίο επλήγη από «μη επανδρωμένο αεροπορικό σύστημα».
«Προκλήθηκε πυρκαγιά στο πλοίο, η οποία πλέον έχει κατασβεστεί», πρόσθεσε η UKMTO.
Διαβάστε επίσης
Η Bayer συμφωνεί με ομάδες εργαζομένων για την περικοπή πολλών θέσεων εργασίας διαχείρισης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέο κύμα πυραύλων εκτόξευσε το Ιράν εναντίον του Ισραήλ – Ανεβαίνουν ξανά οι τιμές του πετρελαίου
- Ε. Αγαπηδάκη: Πώς η τεχνολογία «κλειδώνει» την πρόληψη στα παιδιά – Το σχέδιο για το Doom Scrolling και τη «φτώχεια της περιόδου»
- Metlen: Μέχρι το τέλος του 2026 έτοιμες και οι έξι μοναδες στο Βόλο
- Ψηλά την ατζέντα η διαστημική στρατηγική – Εκτοξεύονται νέοι δορυφόροι, εντείνονται οι επενδύσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.