ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρωινές ώρες σήμερα, Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. το οποίο βρισκόταν σε προγραμματισμένη περιπολία, εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή νότια Αγριελιάς ν. Λέσβου, πνευστή λέμβο, με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.
Στη θέα του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., οι επιβαίνοντες προέβησαν στην καταστροφή των αεροθαλάμων της με αποτέλεσμα την πτώση τους στη θάλασσα.
Άμεσα το πλήρωμα του σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση 20 αλλοδαπών (15 άνδρες, 04 γυναίκες και 1 ανήλικο), οι οποίοι μεταφέρθηκαν στον λιμένα Μυτιλήνης και στη συνέχεια στο χώρο καραντίνας Κ.Υ.Τ. Καρά Τεπέ.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης, ενώ η πνευστή λέμβος βυθίστηκε.
Διαβάστε επίσης:
Στη Σλοβενία ο Δένδιας για το διεθνές συνέδριο με θέμα «Αλληλεγγύη για τη Διεθνή Ασφάλεια»
ΑΑΔΕ: Επιχείρηση POS στο Αιγαίο – Λουκέτα και πρόστιμα σε 43 καταστήματα για φοροδιαφυγή
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Πλάτσα Μεσσηνίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Άνοδος σχεδόν 1% για το Brent μετά από έντονες διακυμάνσεις
- Η Air France αναστέλλει τις πτήσεις της από και προς Ριάντ και Ντουμπάι έως 27 Ιουλίου – Έως 2 Αυγούστου προς Βηρυτό
- Wall Street: Ήπιες απώλειες παρά την ανάκαμψη των ημιαγωγών – Συνεχίζεται η κατρακύλα της SpaceX
- Συνελήφθησαν 25χρονη και 32χρονος μετά τα επεισόδια στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.