ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αγορές: Σταθεροποιείται το πετρέλαιο παρά την συνεχιζόμενη ένταση στην Βενεζουέλα – Πέφτουν οι ασιατικές μετοχές και τα μέταλλα
Ανακάμπτουν σήμερα τα ασιατικά χρηματιστήρια μετά τις απώλειες της προηγούμενης εβδομάδας, χάρη στα θετικά στοιχεία για την απασχόληση στις ΗΠΑ, αλλά και στις πληροφορίες που θέλουν την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Κίνας να σχεδιάζει χαλάρωση των περιορισμών στις ξένες επενδύσεις.
Ο δείκτης Nikkei στο Τόκιο έκλεισε στις 22.052 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 1,21%, ενώ ο ευρύτερος δείκτης Topix ενισχύθηκε στις 1.712 μονάδες, με κέρδη 1,20%.
Ανοδικά κινήθηκε και ο Hang Seng (+1,72%, 28.804 μονάδες), όπως και ο CSI 300 (+2,58%, 3.452 μονάδες) και ο Kospi (+0,57%, 2.286 μονάδες).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συμφωνία-μαμούθ προ των πυλών: Η Facebook ετοιμάζει reality show με πρωταγωνιστή τον Ρονάλντο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρασκήνιο: H Νέα Υόρκη και η Βοστώνη κρίνουν την έξοδο της χώρας στις αγορές
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Folli Follie: Σήμερα οι απαντήσεις στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή – Πέθανε η μητέρα του
- Μεταφέρονται σήμερα στην Ελλάδα οι δύο τραυματίες οπαδοί του ΠΑΟΚ
- Σύσκεψη Ά. Γεωργιάδη με ΣΦΕΕ, PIF και ΠΕΦ για τα φάρμακα: Το κλίμα, οι αποφάσεις και οι αντιρρήσεις
- Γ. Γεραπετρίτης: Διευρυμένη συνάντηση στο Κυπριακό θα γίνει όταν ωριμάσουν οι συνθήκες

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.