• Business

    Ramada Attica Riviera: «Γλύτωσε από την πυρκαγιά και λειτουργεί κανονικά – Προσέφερε καταφύγιο στους πυρόπληκτους στο Μάτι»


    Κανονικά λειτουργεί το ξενοδοχείο Ramada Attica Riviera στο Μάτι Αττικής. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η τουριστική μονάδα στάθηκε τυχερή καθώς κατάφερε να μείνει ανέπαφη από τη φονική πυρκαγιά που έπληξε την περιοχή και οδήγησε στο θάνατο δεκάδες ανθρώπους.

    Η μονάδα που ελέγχεται από τον όμιλο της Zeus International αποτέλεσε καταφύγιο για αρκετούς κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής, οι οποίοι αναζητούσαν εναγωνίως ένα ασφαλές μέρος για να προφυλαχθούν από την καταστροφική μανία της πυρκαγιάς, αφού ήταν από τα λίγα μέρη που είχαν ηλεκτρικό ρεύμα λόγω της γεννήτριας που διαθέτει. Παράλληλα, προσέφερε δωρεάν φαγητό στους πυρόπληκτους και προσπάθησε να τους κρατήσει ψύχραιμους, έως ότου το λιμενικό τους περισυλλέξει και τους μεταφέρει στη Ραφήνα.

    «Ζήσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Ήταν κάτι πρωτοφανές αυτό που συνέβη στην περιοχή δύσκολα », σημειώνουν χαρακτηριστικά πηγές του ξενοδοχείου.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση του ξενοδοχείου ήταν από την πρώτη στιγμή σε ανοιχτή επικοινωνία με την Αρχή Προστασίας του Πολίτη και την Πυροσβεστική, για τυχόν μέτρα που θα έπρεπε να λάβει.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Και οι Έλληνες εφοπλιστές στο πλευρό των πυρόπληκτων της Αττικής: Προαναγγέλλουν μέτρα για τη στήριξή τους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αγορά στο πλευρό των πυρόπληκτων της Αττικής: “Δεν μπορούμε να μείνουμε αδιάφοροι μπροστά στην πρωτοφανή τραγωδία”

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΚΕΕΛΠΝΟ: Σημαντικά προβλήματα Δημόσιας Υγείας εγκυμονούν οι φυσικές καταστροφές



    ΣΧΟΛΙΑ