• Business

    Πότε ξεκινούν οι ανοιξιάτικες εκπτώσεις

    εκπτώσεις


    Προ των πυλών βρίσκονται οι ανοιξιάτικες ενδιάμεσες εκπτώσεις, που θα ξεκινήσουν αμέσως μετά τις εορταστικές ημέρες του Πάσχα και αποτελούν μια μικρή ανάσα τιμών, μεταξύ των μεγάλων εκπτωτικών περιόδων του Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου και του Ιουλίου-Αυγούστου.

    Οι φετινές ανοιξιάτικες εκπτώσεις θα ξεκινήσουν να ισχύουν από την 1η Μαΐου και θα διαρκέσουν για 9 ημέρες ουσιαστικά -καθώς η 1η Μαΐου αποτελεί καθολική αργία- δηλαδή έως και τις 10 Μαΐου.

    Υπενθυμίζεται ότι σε αυτές τις ενδιάμεσες εκπτώσεις μπορούν οι καταναλωτές να βρουν καλές προσφορές σε διάφορα προϊόντα, όλων των κατηγοριών. Ωστόσο, οι εκπτώσεις γίνονται σε συγκεκριμένο τμήμα του εμπορεύματος και όχι σε όλο, όπως στις μεγάλες εκπτωτικές περιόδους.

    Για την εκπτωτική αυτή περίοδο, θα ισχύσει και το μέτρο ανοικτών καταστημάτων τις Κυριακές και συγκεκριμένα την Κυριακή, 5 Μαΐου, που περιέχεται σε αυτό το δεκαήμερο.

    Σημειώνεται ότι, για τις Κυριακές, το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων είναι το διάστημα από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Ωστόσο, τα πολυκαταστήματα, αλλά και τα σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 20.00 το βράδυ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για την Ημέρα Χορού στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκινά σήμερα το πασχαλινό ωράριο-Πότε θα είναι ανοικτά τα καταστήματα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Λουκέτο» στο μαγαζί γνωστής τραγουδίστριας – Έχασε 400.000 ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ